Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberális politikusok...

A liberális politikusok között sokan miért ennyire igénytelenek külsőleg és mentálisan is?

Figyelt kérdés
Guy Verhofstadt, Chon-Bendit, Sargentini, Niedermüller Péter. Fogorvos, fodrász, illemtanár, dilidoki nem ártana nekik. Verhofsdatról azt mesélte egy ismerősöm aki találkozott vele, hogy még büdös is.

2021. jan. 22. 13:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
60%
Most mér mondod ezt??? [link]
2021. jan. 22. 16:04
 22/32 anonim ***** válasza:
78%
pfujj libernyákok pfujj.....a tervező mentsem meg tőlük.
2021. jan. 22. 16:05
 23/32 anonim ***** válasza:
61%
Rezsi Sziszi?
2021. jan. 22. 16:17
 24/32 A kérdező kommentje:

10

Teljesen fordítva ülsz a lovon és az alapvető jogi ismeretekkel sem vagy tisztában. Ha állítasz valamit akkor azt neked kell bizonyítani,

Vagy szerinted ez úgy működik, hogy én most azt mondom rólad hogy Pistkét meggyilkoltad és azonnal bezárnak a börtönbe, senki nem kéri tőlem hogy bizonyítékot, hanem te a börtönből próbálj bizonyítékokat szerezni arról, hogy nekem nincs bizonyítékom róla :D

ugye ezt te sem gondolod komlyan. És téged felszavaztak 90 százalékig, vicc hogy itt mennyi, logikátlan hülye ember van.

2021. jan. 22. 17:07
 25/32 anonim ***** válasza:
81%
Pontosan ugyanolyan állításokat tettél a belga barátunk testszagáról, mint az egyik kommentelő a Fideszesekről. Te hogy ülsz a lovon?
2021. jan. 22. 17:31
 26/32 anonim ***** válasza:
61%

24-es válasz a kérdezőtől: "Teljesen fordítva ülsz a lovon és az alapvető jogi ismeretekkel sem vagy tisztában. Ha állítasz valamit akkor azt neked kell bizonyítani,"

Részlet a kérdező kérdéséből: "Verhofsdatról azt mesélte egy ismerősöm aki találkozott vele, hogy még büdös is."

Kérdező, azt állítottad Verhofsdat büdös. Hol a bizonyítékod? Először bizonyítsd, utána állíts. Vagy rád ez nem vonatkozik?

2021. jan. 22. 17:59
 27/32 A kérdező kommentje:

27,28

Óriási különbség, hogy én nem mondtam olyat, hogy Guy Verhofstadt egészen addig büdös, amíg valaki nem bizonyítja hogy jóillatú. A kérdésetek tehát csúsztatás.

2021. jan. 22. 18:02
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
A kedves kérdező egy gyerekmolesztáló anyagyilkos. Legalábbis én úgy hallottam. Azt persze nem állítom, hogy addig gyerekmolesztáló anyagyilkosnak minősül míg be nem bizonyítja az ellenkezőjét.
2021. jan. 22. 18:07
 29/32 anonim ***** válasza:

Az megvan, hogy most te forgatod ki a saját szavaid?

A 24-es válaszodba azt jelented ki: ha állít valaki valamit, akkor azt az illetőnek tudnia kell bizonyítani. A kérdésedben azt állítottad (szó szerint idéztem, de idézem újra: " Verhofsdatról azt mesélte egy ismerősöm aki találkozott vele, hogy még büdös is.") a szóban forgó politikus büdös.

Én a 28-as válaszba csak megkérdeztem, hol a bizonyíték? Vagy egyszerűbb kérdés: hol a bizonyítékod arra, hogy amikor Budapesten volt, akkor büdös volt? Te állítod, hogy budapesti látogatásán büdös volt, kérlek adj hozzá bizonyítékot. Vagy rád ez nem vonatkozik?

2021. jan. 22. 18:07
 30/32 anonim ***** válasza:

"Be is volt kulázva rendesen."

Tessék, akkor egy konkrétabb állítás.

2021. jan. 22. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!