Árokpart kérdése:
Van rá némi esély, hogy a tavasz közeledtével majd idővel ez a 8 óra utáni kijárási tilalom kijárási korlátozássá szelidül, majd nyárra lassacskán megszűnik?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha még nem is lesz meg mert hogyan is lehetne meg addigra hiszen képtelenség a lakosság 60 százalékát addigra leoltani, ha a korlátozások nem is de bizonyos szegmenseiből fognak majd idővel fokozatosan engedni ha már intenzívebbek lesznek az oltások. Ki mit gondol erről?2021. jan. 21. 22:35
11/23 anonim válasza:
Aki be lesz oltva arra nem fog vonatkozni a kijárási tilalom.Szep kis diktatórikus rendorallam lesz itt
13/23 anonim válasza:
Nagy élmény lesz ha jövőre kerülsz sorra az oltásnál.
Majd lájkolhatod a celebeket és a fideszes csókosokat akik soron kívül jutnak oltáshoz és szabadon mászkálhatnak. De miket beszélek. Ők majd valami oknál fogva előbb lesznek jogosultak mint te vagy én. Indokok gyártásában a fidesz nagyon profi.
15/23 anonim válasza:
#9: Igen, így van, mint ahogy az oltás sem ad 100%-os védelmet. De a a kormány álláspontja az, hogy mind az oltottak, mind a volt betegek olyan kis kockázatot jelentenek a társadalomra nézve, hogy indokolatlan számukra ez a típusú korlátozás.
16/23 anonim válasza:
Válaszolt neked Viktor: [link]
17/23 anonim válasza:
Nincs, sőt, még az év első felében egész napos kijárási tilalmat fognak bevezetni az egész EU-ban, és soha nem tervezik feloldani. Pont ez a diktatúra a vírushiszti legfőbb célja.
18/23 anonim válasza:
#17: én csak annyit szeretnék, hogy mikor feloldották a kijárási korlátozásokat, gyere ide vissza és mondd, hogy tévedtem...
19/23 anonim válasza:
#18 Benne vagyok, mert örülnék, ha nem lenne igazam. De csak akkor, ha te is megteszed ugyanezt, amikor elrendelik az egész napos kijárási tilalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!