A Fidesznek mi baja van a nőkkel?? Miért szavazott már le megint két nemi egyenlőségről, nemi erőszakról, egyenlő bérekről szóló, nőket védő dokumentumot az Európai Parlamentben?
Akárhányszor a nők egyenlőségéről, jogairól, a nemi erőszakról és bántalmazásról kell állástfoglalni, a Fidesz mindig a nők ELLEN szavaz. (És nem, most még "lmbtq propaganda" sem volt benne). Egész Európában nem nézik le ennyire a nőket sehol...
Mit vétettek a magyar nők a Fidesz szerint? Miért utálják ennyire a nőket a kormányban?
Nos #9-es!
Egy egész ország "kommentálja" a magyar kormány alapok nélküli paranoiáját néhány éve.
Nem szoktad még meg?!?
10: én úgy értettem, hogy a saját állampolgárok számára alapjog, nem minden jöttmentnek. Csak ezt a kitételt kell belevenni.
De persze akkor meg az van, hogy a cigányokat a kalyibából rendes lakásba kell költöztetni, az meg nem lenne olcsó és népszerű sem. Gondolom ezért nem akarja a fidesz.
Értem,8-as. Tehát egy vidéki magyar nő nem érdemel egyenlő bánásmódot szerinted.
A roma lányokat nyugodtan meg lehet erőszakolni.
A hajléktalanok, menekültek sem számítanak..
"...megnövekedett a nők elleni bántalmazások száma a pandémia alatt, aminek különösen a migráns nők, a vidéki, a hajléktalan és a roma nők, valamint az LGBTQI+ közösség tagjai voltak kitéve."
Jesszus! A migráns nőket (meg persze a nem migránsokat is) egész véletlenül nem a migráns férfiak bántalmazzák? Köln, 2015. szilvesztere megvan? (Hogy csak a jéghegy csúcsát említsem.) A hajléktalan szintén nőket a hajléktalan férfiak bántalmazzák (egy átlagember a közelükbe se megy, mert 5 méteres körzetben bűzlenek, mint a görény). Romáknál dettó. Az LMBTQ-közösség tagjait legfeljebb a Pride alkalmával bántalmazhatnák, de az legutóbb elmaradt. Az év többi napján, pedig honnan tudhatná bárki, hogy a nő közéjük tartozik?
jó, de nem fizetek szándékosan lakást, hiába van pénzem, mert úgy is kapok lakást majd az államtól... ti tényleg megszavaznátok ezt?
Azért húzzuk már meg a határt. Sajnálom én is a hajléktalanokat, azért van hajléktalanszálló.
ma 22:00 Attól, hogy elhatározzuk, hogy alapjog a lakhatás hogy válik megvalósíthatóvá?
Ez nekem olyan mint a Budapesti klímavészhelyzet, hogy kihirdetjük, hogy az van de ezzel semmit se oldunk meg, mert a megoldás rengeteg pénzbe meg befektetésbe kerülne nem abba, hogy kitűzzünk egy ilyen hangzatos célt de semmit se teszünk.
Reakció van a kérdezőtől, link nincs.
Nincs itt semmi látnivaló.
#19.
Nem igazán követed a napi történéseket.Ok.
Nem tudsz keresni sem híreket.Ok.
Számon kéregetsz linket, NEM ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!