Hülyeség ez alapján dönteni?
A program már csak ígérgetés minden párt esetében, és elvekről se nagyon lehet beszélni, akkor mi szerint döntsön az ember?
Én pl úgy vagyok vele, hogy arra fogok szavazni, akinek a tábora és a többi szavazója a legkevésbé mocskolja az ellenfeleit. Ugyanis szerintem minél jobban mocskolódik valaki, annál betegesebben akarja a hatalmat, annál tisztességtelenebb, annál kevesebb kontrollja van, tehát annál alkalmatlanabb is.
Ezek tudatában a Kutyák vagy Toroczkaiék jöhetnek szóba nagyjából. De még ezek sem az igaziak.
"a Kutyák vagy Toroczkaiék jöhetnek szóba"
Ügyesen próbálod lejáratni Toroczkaiékat!
Gratula!
Pontosan ennek ellentétét kell figyelembe venni mert minél határozottabb és harciasabb egy párt, annál jobban fog tudni érvényesülni.
Orbánék sem a népet mocskolják hanem azokat a nyomorult Gyurcsányista politikusokat meg soros pártiakat akik minket akadályoznak a normális életben.
CSAK A FIDESZ!!!!
A program lényege, hogy lefektet alapvetéseket, az esetleges kormány terveit, és filozófiáját és ami a lényeg: ezáltal számon kérhető. Az nem választási program, hogy "folytatjuk". Pl. A Fidesznek 2010-ben még 95 oldalas választási programja volt.
Itt nem az a fontos, hogy a 100 ígéretből, mind a 100 teljesítve legyen 4 év alatt. A lényeg, (innen nyugatabbra) ha egy megválasztott kormány a választási programja nagy részét - ami kitér többek közt a gazdaságra, az egészségügyre, az oktatásra, a bel és külpolitikára, a biztonság szavatolására stb - nem teljesíti, nemigen választják újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!