Nem tartjátok kicsit sem felháborítónak, hogy a Fidesz a magyar lakosságon fogja kikísérletezni a virológusok által sem javasolt orosz és kínai vakcinát?
"Egyébként az oltások főleg az idősekre, krónikus betegekre, gyengékre jelentenek veszélyt a tapasztalatok szerint, ahogy maga a vírus is. Ezért néhol már belátták, hogy a legjobb megoldás az egészségesek gyors átoltása lenne, így megszűnne a járvány és a legyengült, rossz állapotban lévő emberek sem lennének életveszélyben koronavírus szempontból."
Igen, sajnos az én kezelőorvosom azt mondta, hogy nem oltathatok. Rákos vagyok. De azt meg hiába várom, hogy majd a lakosság oltat, mert senki nem akarja. De ahogy elnézem, nem is nagyon sietteti senki.
"Igen, sajnos az én kezelőorvosom azt mondta, hogy nem oltathatok. Rákos vagyok. De azt meg hiába várom, hogy majd a lakosság oltat, mert senki nem akarja. De ahogy elnézem, nem is nagyon sietteti senki."
Sajnálom, mielőbbi gyógyulást kívánok. Én fiatal vagyok, bevállalnám az orosz vakcinát is, akkor nem kellene attól félni, hogy megfertőzök mást, a szüleimet is nyugodtabban látogathatnám. Viszont olyan szempontból nem bízok az oroszokban, hogy a hírek szerint ott is komoly kapacitásgondokkal küzdenek. Ha elkezd felfutni a gyártás, akkor is nyilván először a belpiacot, szoros szövetségeseket látják el és a távoli megrendelők csak később jönnek. Bár ez lehet pénzkérdés is, de nem hiszem, hogy nagy licitálási verseny lesz.
""szoros szövetségeseket látják el" amiből olyan sok nincs... Pláne, hogy Kínának megvan a saját vakcinája."
Nincs sok, de Belarusz, Örményország, Kazahsztán, Üzbegisztán, Tádzsikisztán, Kirgizisztán is 80 milliós piac, bár Közép-Ázsiában már a kínaiak is nyomulhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!