Gyakorlatilag 14 éve korományoz a Fidesz mint jobboldali párt. Akkor hogyan sikerült egy baloldali liberális generációt kinevelni?
"De most a Fidesz az aki eltöröli a fiatalok adóját nem ? 2022-ben"
Beléd rúgok, de kövi héten adok egy ezrest. Elfelejted, hogy beléd rúgtam?
Esetleg azoknál jöhet be ez az új szja mentesség, akik most csak 15-16 évesek, de mások átlátnak a szitán.
"Ha húszévesen nem vagy liberális, nincs szíved, ha negyvenévesen nem vagy konzervatív, nincs eszed.”
(Sir Winston Churchill)
20
PL: ékezetekkel ír ékezetmentes helyett. Azaz magyarul.
24
Az érték maga a tartalom, a LÉNYEG.
#21 Nagyon szomorú, hogy a magyar politikában senkit sem engednek változni és mindenki a 10 éves sérelmeket ismételgeti, ahelyett, hogy képes lenne megbocsájtani és túllépni rajta (ha már változatni úgyse lehet).
Fidesz ellen általában a legnagyobb érv, hogy őket is Soros pénzelte. Ja huszonpár éve. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Benőtt a fejük lágya és minden hibájuk ellenére a legkormányképesebb erő a mai Magyarországon, amit a választók 4 évente igazoltak (eddig)
"Nagyon szomorú, hogy a magyar politikában senkit sem engednek változni és mindenki a 10 éves sérelmeket ismételgeti"
Nem vagyok benne biztos, hogy tényleg nekem akartad címezni (én jan. 20. 19:08 vok), de a fidesz nemcsak 10 évvel ezelőtt rúgott bele a fiatalokba. 2012-es ösztöndíj mizéria, 2015-ös 16-ös tanítanék mozgalom, ahol minden gyerek/fiatal soros bérencnek lett elkönyvelve és megvezethető idiótának. CEU (persze, keveseket érdekelt igazán, de a kormányzati lenéző és értelmiségellenes kommunikáció sokaknak átjött), aztán az MTA (akiket érdekel az akademikusság azok szintén foglalkoztak vele), utána az olyan kis húzások hogy épp kinek a lánya/fia kap vaskos fizetéseket és kinevezéseket, most pedig az egyetemek alapítványokba kényszerítése.
Én inkább egyetemi körökben forogtam, szóval ezért mondok ilyen példákat, de mondhatnám az OKJ koncepciótlan lederalását, a mindenkit idegesítő heti 5 tesit, az 50 óra közszolgálatot érettségi feltételként, ahol a fiatalok 80%-a igazából csak azt tanulja meg nagyon korán, hogyan lehet alibizni és papírokkal játszani és hasonlók.
A mai fiatalok fejében meg se fordult olyan messzire visszamenni, hogy Soros ösztöndíjakon rágódjanak, bőven voltak ügyek itt a második és harmadik Orbán kormányok alatt, ahogy most is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!