Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen jelentősége van a...

Milyen jelentősége van a nyomdában már készülő februárban utcára kerülő kormány-orbán plakátoknak: Legyőztük a vírust?

Figyelt kérdés

Infóim szerint nagyban nyomják a kormányzati óriásplakátokat, februári dátummal és februárban is kerülnek utcára: legyőztük a vírust!

ennek milyen jelentősége van a zárás/nyitást illetően?

mert a kamu kormányzati agitprop duma nem érdekel, csak a zárás /nyitás.

2021. jan. 20. 13:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

"Azt a faces trollkodast én is láttam"

Az hogy jan 11-től lesz hosszabbítás, az is előbb volt kinn egy face-es "kamucsoportban" mint a kormányinfón....

2021. jan. 20. 14:28
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

"Legyőztük a vírust?"

Mint Brüsszelt!

2021. jan. 20. 15:34
 13/23 anonim ***** válasza:
93%

"Infóim szerint"

Bocs, de itt hangosan felröhögtem.

2021. jan. 20. 15:36
 14/23 A kérdező kommentje:
de engem még ez sem érdekel, mondtam az agitprop a narancsnyuggereknek való, engem csak a nyitás/nem nyitás érdekel
2021. jan. 20. 15:36
 15/23 anonim ***** válasza:
92%

"Infóim szerint nagyban nyomják a kormányzati óriásplakátokat, februári dátummal és februárban is kerülnek utcára"

Kérdező

Az én infóim szerint meg hazudsz reggel, délben meg este.

2021. jan. 20. 15:42
 16/23 anonim ***** válasza:
92%

#8 "Ha nem lesz ilyen plakát mit írsz utólag?"

Mit-mit? Amiket szoktak.

Lehet válogatni, volt már amikor egy hazugságuk bebukása után azzal jöttek, hogy "sikerült meghátrálásra kényszeríteni a kormányt", de jöttek már a diktatúrázással is, kitaláltak már sok mindent. Vagy szimplán elhallgatják és elkezdenek valami újat hazudni.

Most pl. nézd majd meg milyen szépen el fogják felejteni, hogy 2 hete még mennyire szidták az orosz vakcinát, mivel az eu a hónap végével engedélyezi és majd azt fogják ide is hozni oltani.

2021. jan. 20. 15:47
 17/23 anonim ***** válasza:
24%
Csak propaganda. Enyhíteni soha többé nem fognak, mert a diktatúra a célja a vírushisztinek.
2021. jan. 20. 17:18
 18/23 anonim ***** válasza:
67%
Hihetetlen, hogy ezt a kovidos szart is Orbán Viktor számlájára írjátok. Komolyan vakok vagytok, nem látjátok, hogy az egész világon ez megy, sőt, más országokban sokkal rosszabb a politikai zsarolás, és az intézkedések?
2021. jan. 20. 22:11
 19/23 anonim ***** válasza:
76%

#18 Nem tudtad? Mindenért a zorbán a hibás. Már korábban is megmondták, hogy a zorbán miatt volt a devizaválság is, az árvíz is. A németeknél miatta nem boldogultak az illegális migránsokkal, miatta nem jó az egészségügy. A legröhejesebb az volt amikor az egyik benyomta, hogy Orbán ELLENZÉKBEN megakadályozta az mszp-szdsz kormányt hogy jól irányítsák az országot.

Nem ezért az Orbán a hibás, szerintük mindenért IS ő a hibás. :)

2021. jan. 20. 22:27
 20/23 anonim ***** válasza:

Ezt nyilvánvalóan nem lehet egy naphoz kötni, majd - remélem - apránként megszünnek a korlátozások.

Februárra nem lesz beoltva Európa 1%-a sem.

Majd tán nyár eleje felé

2021. jan. 20. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!