Én azon röhögök, mikor azt mondják, hogy vegyél magyar termékeket és ezzel a magyar termelést támogatod. Vettem. Hazajöttem. Megnéztem a dobozt: Származási hely: Szlovákia. OK!
2021. jan. 20. 13:27
22/28 anonim válasza:
Ezért kell városoktól nem emsszi falvakban nézelődni.
2021. jan. 20. 13:28
23/28 anonim válasza:
ma 13:15 2010-hez képest 260-ról felment 360-ra a forint, ez kevesebb mint 40%-os romlás, miközben ennél 2 és félszer jobban növekedtek az átlagkeresetek.
De érdekes módon a tartós fogyasztási cikkek, ruhák, háztartási energia meg 10 év alatt semmit se változott holott pont ezek a dolgok amiket importálunk drága euróért.
Illetve ezzel az egész CSOK-ozással nekem az a legfurább, hogy csak Budapesten hatott, mindenhol máshol érdekes módon nagyságrendileg az ingatlanhelyzet pont ott van ahol 10 év volt, kivéve községek, mert ott reálértéken még olcsóbb is ingatlanhoz jutni.
2021. jan. 20. 13:29
24/28 anonim válasza:
22: És azzal magaddal cseszel ki. jó-jó, olcsobban jössz ki, de mire beérsz a munkahelyedre 2-3 óra meg haza is. Pesten is van olyan, hogy 1 órát kell utaznod, hogy beérj a munkahelyedre! Ha még kívülről jössz még több idő ... Alapból dolgozol 8 órát, jó esetben alszól 8 órát, akkor utazól 4-6 órát, marad 2 órád minden egyéb dologra. Nagyszerű élet ez is.
2021. jan. 20. 13:30
25/28 anonim válasza:
Amúgy.. Olyan lakást kell venni, ami nem felújított. Sok embernek meghal pl a nagyszülője, szülei stb - Nagyon gyorsan túl akarnak tenni a lakáson, sokszor lelakott, olcsóbban adják el. Te megveszed felújítod és jobban is jártál, mintha egy felújítottat megvásárolsz. Vagy a NAV-nál lehet licitálni is lakásokra, ott is olcsobban jutsz. Én földterületet vettem így a NAVnál, tiszta dzsumbúj volt az egész, ledózeroltam a növényzetet, építési engedélyt szereztem rá, bekötöttem az áramot és eladtam dupla áron így volt rajta profit.
2021. jan. 20. 13:32
26/28 anonim válasza:
Utolsó , nálunk péládul a községben ahonnan származom (Budapesttől 15 kmre lévő település) 30 millióért árulnak putrikat konkrétan. Tehát nem egy erősen felújítandó,hanem inkább bontandó putrit .
Licitálni meg akkor tudsz ,ha van rá elég kp-d ,ami egy ház vagy lakás esetében még így sem kevés pénz .
2021. jan. 20. 16:53
27/28 anonim válasza:
"ma 13:15 2010-hez képest 260-ról felment 360-ra a forint, ez kevesebb mint 40%-os romlás, miközben ennél 2 és félszer jobban növekedtek az átlagkeresetek."
mert pumpálták bele az IMF eurót, hogy a devizakockázat ne okozzon instant államcsődöt
de reálisan az 300 volt
2021. jan. 20. 16:54
28/28 anonim válasza:
Ja csak pesten könnyen összeszedsz 300 nettókat, képzettebbek 4-500 nettók van párod pár év alatt összejön a 30 milla. Ha nem így lenne nem lenne ekkora nagy jólét BP-én.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!