Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kína, a világ egyik legfejlett...

Kína, a világ egyik legfejlettebb és legtöbb pénzzel rendelkező országa nem tud olyan jó vakcinát gyártani, mint a nyugat?

Figyelt kérdés
Az ellenzékiek mire alapozzák ezt a feltevést? Nem provokáció a kérdés, látni szeretném a tényeket, amik miatt egyesek úgy gondolják, hogy az egyik vakcina jó, a másik pedig nem.

2021. jan. 20. 10:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

9.

Teljesen igaz.

Én a kérdésnek arra az aspektusára válaszoltam, miszerint "Miért gondoljuk hogy Kína ne tudNA jó vakcinát gyártani."

Nem gondolom hogy ne tudna csak jelen esetben úgy néz ki (pl. A miatt is amit te is írtál) hogy nem ez történt végül.

2021. jan. 20. 13:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A 10-es is jól fogalmazott. Ami külföldi felügyelet alatt áll az jó. Lásd Apple. Ugyan nem szeretem ezeket a telefonokat, de minősésileg kifogásolhatatlan és Kínába gyártják az Apple felügyelete alatt. Amerikába probálak gyártani telefonokat, de míg 100db-ot Amerikába legyártanak addig ugyanakkora költséggel ugyanolyan minőségben Kínába 1000db-ot. Tehát a Kínai ipar jó, de a gyártás külföldről irányított. Amely Kínai termékek "hazaiak" amiket wishről és társairól rendelhetsz meg -> Na az a gagyi vacak, és hát igen.. az oltás sincs külföldi felügyelet alatt.

Az, hogy a magyar kutató azt mondja, hogy jó a Kínai vakcina meg jó az orosz vackina mert bevizsgálták, az nekem nem elég. Az embereket meg lehet venni pénzért és azt mondanak amit akarnak. De ha egyszerre több ország közli azt, hogy az jó, az már másabb.

2021. jan. 20. 13:23
 13/18 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, mindegyik vakcina halálos.

Emberiség elleni háború zajlik és ehhez jó pénzért Orbán asszisztál.

2021. jan. 20. 18:57
 14/18 A kérdező kommentje:

Teljes ellenzék reakciója: [link]

DK: [link]

Jobbik: [link]

MSZP: [link]

Te engem akarsz baxtatni azzal, hogy olyan linkeket kérsz, amit a google két kattintás után kidob, vagy tényleg azt hitted, hogy az ellenzék támogatja a kínai vakcinát?

2021. jan. 20. 19:07
 15/18 anonim ***** válasza:
59%

Hát Kérdező!

TE,aztán semmit sem értesz a történéskből ugye?!?

Nézd csak !

[link]

Ugye tudod EZ mit eredményezhet?!?

2021. jan. 20. 19:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy engedélyezték a magyar hatóságok, de az EU nem, így semmit sem ér az engedélyük, hiszen nem használhatják, mert EU-s ország vagyunk.
2021. jan. 20. 19:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
De tudnak, csak a politika
2021. jan. 22. 10:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Háború van, ilyenkor minden mindegy. Itt nem az emberélet fontos, hanem a pénz.
2021. jan. 22. 10:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!