Budapesti és nagyvárosi szavazók! Megbántátok már, hogy a Borkai-botrány miatt felerősödött fideszgyűlöletetek miatt az ellenzékre szavaztatok a sikeres fideszes városvezetők helyett?
Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 16:56
21/42 anonim válasza:
Budapesten kinyírta magát a fidesz, főleg most, hogy a vak is látja mindent megtesznek, hogy kicsinálják a fővárost és Karácsonyt.
2022-ben örüljenek ha nyernek 1 körzetet is.
22/42 anonim válasza:
Elnézve az amerikai választások végeredményét. A fidesz helyében készülnék, hogy a választások előtt jön még majd pár Borkai és Szájer eset. :)
23/42 anonim válasza:
Érdekes lelkivilága lehet most a budapesti fidesz szavazóknak. A szivatást az összes budapesti lakos érzi.
Szivassatok, bírom én. Még még megszorítást hadd vesszen karácsony. Igaz hogy az én életem is tönkreteszi, de a pártért mindent vállalok.
24/42 anonim válasza:
23
Ezzel csak ott a bibi, hogy a Budapestiek pontosan tudják, a kormány szívatja őket, ez nem Karácsonyon fog lecsapódni. :)
25/42 anonim válasza:
Valakinek nagyon belegázoltam a galamblelkébe a #23-al. Meg is kaptam a 0%-ot. :))))
26/42 anonim válasza:
Most az a szívatás, hogy a kormány nem adja oda Gregorynak a világ pénzét is felélni?
27/42 anonim válasza:
Jó látni mennyire csípi a fideszesek szemét Karácsony, már ezért megérte rá szavazni! :D
28/42 anonim válasza:
Miért is veszed magától értetődőnek, hogy csak gyűlöletből és a Borkai-ügy miatt szavazhat bárki is a Fidesz ellen? Világéletemben balos szavazó voltam, az is maradok, nem szégyellem és nem is bánom.
29/42 anonim válasza:
"a világ pénzét is felélni?"
Ezt a dumát pont egy fideszestől akik szétlopják az országot.
Persze törvényesen. Ők csinálták hozzá az összes törvényt.
30/42 anonim válasza:
Mert ha a fideszesek kaptak pénzt, abból nem lett semmi... ja bocs, a legtöbb fideszes költekezést megfoghatod, megnézheted, használhatod stb. Gregoryra meg hagyott egy halom pénzt a Tarlós, aztán szőrén-szálán eltűnt. A festék ennyire drága lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!