Magyarországon mikor lesz legális a marihuána?
Habony úr gépezete mindent képes elhitetni a hívekkel. :)
Én most szokok le a cigarettáról. Már ez is nagy kínszenvedés. El se tudom képzelni mi lenne ha legálisan százezrek válnának magyarországon cannabis függővé. Brutálisan rombolja agyat, memóriát, szívet, tüdőt. Skizofréniát okoz és teljesen demotiválja az embert.
Undorító minden drog a cigarettától kezdve a füvön át a heroinig. Undorodom tőlük és utálom a drogosokat, szenvedélybetegek szegények segítségre szorulnak nem legalizálásra!!!!!!!
"Brutálisan rombolja agyat, memóriát, szívet, tüdőt. Skizofréniát okoz és teljesen demotiválja az embert."
Erről forrást tudsz esetleg mutatni? Vagy csak te gondolod hogy így van?
#12 azért a dohány meg az alkohol "kicsit" keményebb drog a fűnél, mégis bárhol meg lehet venni, és nem dőlt össze az ország... Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem káros, mert vannak rossz hatásai is,de nem olyan kemények, mint egy alkoholista/dohányos esetében.
Már rég az, van cannabis shop is a 13. kerületbe. (CBD shop Westend)
A THC illegális csak, mivel az droglistás.
A mák sem illegális, csak az ópium.
"Brutálisan rombolja agyat, memóriát, szívet, tüdőt. Skizofréniát okoz és teljesen demotiválja az embert."
"
Erről forrást tudsz esetleg mutatni? Vagy csak te gondolod hogy így van?"
Van forrás, Dailymotionon megnézed a Cannibal Warlords, című dokufilmet, ezért tart ott AFRIKA ahol tart, ha ez kevés akkor Dr Alban - NO COKE című számának dalszövegét értelmezd...
Ja, én hülye meg azt gondoltam hogy tudományos cikkekkel próbálod majd bizonyítani az állításaidat. Attól tartok hogy egy dalszöveg meg egy dokumentumfilm ami teljesen másról szól, kevés lesz. De azért majd belenézek a kedvéért, hátha meggyőz..
De ha érdekel a másik oldal akkor én is tudok egy dokumentumfilmet ami az ellenkezőjét mutatja be, Netflixen van, az a címe hogy Grass Is Greener (nem tudom van e magyarul)
"Nem is értem, hogy eddig miért nem láttak üzleti lehetőséget benne."
A közbisztonságra nagyobb költségeket kellene fordítani, mellesleg ha nem tűnne fel a "nemzeti dohánybolt" projekttel pont a dohányzás visszaszorítása a cél, nem a támogatása.
Max teába lehetne forgalmazni és abban van is kendertea szerintem, bár a levendula sokkal jobb és tradicionális is!
Ha szívni akarsz szívjál levendulát, azért nem büntetnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!