Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberális politikusoknál...

A liberális politikusoknál miért nem szokás kiöltözni akkor sem, ha dugig vannak pénzzel?

Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 12:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

10

Nekem az, amikor csicskapofont adott viktornak :D

2021. jan. 19. 12:51
 12/16 anonim ***** válasza:
21%

"Édesem, manapság a fideSS nevű bűnbandához tartozó faaaaszkalapok..."

Íme a felvilágosult, értelmes, bölcs, erkölcsi fölénnyel rendelkező ellenzéki szavazó.

2021. jan. 19. 12:58
 13/16 A kérdező kommentje:

11

Az nem ő volt. Nem sajnálom Viktort miatta, nem szeretem. Mondjuk megnéztem volna ugyanazt pl. Putyinnal, hogy neki adta volna :)))))))))) A világ már egy szebb, tisztább hely lenne.

2021. jan. 19. 13:02
 14/16 anonim ***** válasza:
20%

liberális = magyarellenes

mérsékelt jobboldali = magyarellenes

Akármibe öltöznek, baromira rosszul néznek ki!

2021. jan. 19. 13:08
 15/16 anonim ***** válasza:
12%

komódos3

Igen, pl te is tökéletesen bizonyítod a liberális intelligencia és kulturáltság alacsony mivoltát. :D

Egyébként nemzetközi politikában valóban gusztustalan és igénytelen a liberálisok többsége, ott van a fogas Guy Verhofstad pl, vagy az a rusnya pedofil Chon-Bendit, az is hogy néz már ki? :D

2021. jan. 19. 13:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Suerintem ez emberfüggö nem pártfüggö.
2021. jan. 19. 14:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!