Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy január 25-én...

Igaz, hogy január 25-én korlátozás ellenes tüntetés lesz Budapesten is?

Figyelt kérdés
Semmi konkrétat nem tudok, de több facebook csoportban terjesztik. De azt, hogy ez mögött ki áll, arról semmi. Talán Toroczkaiék akcióznak? Őt szólaltak fel egyedül a korlátozások ellen nem is olyan régen.

2021. jan. 18. 11:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én támogatom, ha kinyitnak én leszek az első aki beül egy jót enni az étteremben. Ti maradjatok otthon és rettegjétek ezt a halálos vírust és aggódjatok értünk nehogy belehaljunk ebbe 99.97% túlélési rátáju vírusba.
2021. jan. 20. 21:33
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
11: bírságot fogsz kapni, drága ebéd lesz, és még priuszod is lesz.
2021. jan. 20. 21:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy tisztában...Egyrészt max szabálysértés,(ami persze vicc, mert az étteremben evés soha nem volt bűn)másrészt ha elég sokan leszünk, akkor nem tudnak mit tenni a politikusok mint feloldani a megszorításokat.
2021. jan. 20. 21:41
 14/14 anonim ***** válasza:
A priusz az bűncselekmény után van🤦🏼‍♀️
2021. jan. 20. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!