Nem ciki, hogy egy munkaalapú ország vagyunk ahol nincs munka?
Tapsikoltunk eddig Orbánnak, hogy munkaalapú társadalmat teremtett, hogy rabszolgák lehettünk és dolgozhattunk éhbérért egy Nyugati multinak napi 12 órát.
Ennél már csak egy szánalmasabb dolog lehet, ha valaki munkanélküli rabszolga. Márpedig most rabszolga leépítés van mindenhol, mert még a kajádat sem akarják kifizetni ha kelet-európai vagy.
Nem ciki hogy Orbán rendszerében még rabszolgák sem lehetünk, hanem lassan már éhenkórászok?
Most tulajdonképpen miért hőbölögsz, kérdező?
Háborogsz hogy rabszolga vagy akit dolgoztatnak 12 órát, utána meg már az nem tetszik hogy elküldenek.
Igen olyan munkahelydömping van itthon, hogy 4 diplomával, 6 nyelvvel és 5 jogsival talán felvesznek közmunkára 60 ezerért.
Én a felsőfokú angolommal se találok semmilyen munkát évek óta. Annyira kapkodnak az ember után. Pedig szinte bármit elvállalnék, annyi hogy tudjam itthonról csinálni mert pánikbeteg vagyok így nem nagyon tudom elhagyni a házat. Azt hiszed több év alatt volt egy is amelyiknek szüksége volt rám? Mindegyiknek 25 év munkatapasztalat kell már 20 évesen, 6 nyelvtudás, 5 diploma, és akkor talán megfontolják hogy valami nevetséges bérért alkalmaznak napi 12 órában.
Vicc ez az ország, csak nincs már kedvem nevetni rajta. A külföldiek biztos jól szórakoznának azon ami itt megy.
6.-nak.
Ezt írod:
"Én a felsőfokú angolommal se találok semmilyen munkát évek óta. Annyira kapkodnak az ember után. Pedig szinte bármit elvállalnék, annyi hogy tudjam itthonról csinálni mert pánikbeteg vagyok így nem nagyon tudom elhagyni a házat."
ÉS???
Milyen melót akarsz, amihez elég egy angol tudás, és otthonról tudod csinálni??? Komolyan, mihez értesz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!