Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapesten vannak No-Go zónák?

Budapesten vannak No-Go zónák?

Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 22:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Hős utca.
2021. jan. 17. 22:59
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Csepel bevezető része (Freeport és Imre tér közötti szakasz) a hév és a Duna között.
2021. jan. 17. 23:04
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Diószeghy utca, Népszínház utca és környéke + Blaha Lujza tér.
2021. jan. 17. 23:05
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Hős, Népszínház, Szigony, Magdolna, Diószeghy Sámuel utcákat, illetve a Blaha, Teleki tereket mindenképpen kerüld el.

A Baross környéke úgy egészében jó retkes.

2021. jan. 17. 23:11
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
Parlament
2021. jan. 17. 23:56
 6/12 anonim ***** válasza:
19%
Ez hazugság, pl. Ózdon laktam Hétesen, sok ismerős mondta, hogy az milyen rossz hely, aztán semmi az autómat is nyitva hagytam, senki egy rossz szót nem mondott, még segítettek is vizet merni a kék kútból az ottaniak. Rasszizmus, az ami no go.
2021. jan. 18. 00:08
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Mindegyik felsorolt utcában jártam már egyedül (igaz, csak nappal). Azon kívül, hogy lehangoló a környék (akárcsak a Gubacsi út, Szabolcs utca, Bihari út, stb.), soha semmilyen atrocitás nem ért. Az igazi francia-, vagy belga no-go zónák ezeknél sokkal veszélyesebbek a rengeteg muszlim migráns miatt. Van, hogy a rendőrök szélsebesen elhajtanak a környékről, ha a gettólakók feléjük közelítenek. Nálunk ilyen nincs.
2021. jan. 18. 00:12
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

Engem szedtek már le bringáról, mert arra tévedtem.

Na biztos az én hibám! Tudom. Ne legyek rasszista!

2021. jan. 18. 00:17
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom ki hogy van vele, de én pl. a Hősbe, Népszínházba, Diószeghybe még nappal se tenném be a lábamat ha nem muszáj, nem hogy éjjel. Csupa drogos, késes bűnöző, részegek, kisebbségiek, prostik stb. mindenfelé...
2021. jan. 18. 00:19
 10/12 anonim ***** válasza:
83%

Mellesleg a no-go zóna azt jelenti, hogy a hatóságok nem javasolják sem a helyieknek, sem a turistáknak, hogy betévedjenek ezekbe az utcákba, mert nem tudják garantálni a biztonságukat.

Egyszer amúgy belógtam a volt józsefvárosi pályaudvar területére (Salgótarjáni utca), hogy készítsek néhány fotót. Pechemre pont akkor tartott ellenőrzést az önkormányzati rendészet (vagy mi a fene) és kérdezték, hogy mit keresek ott. Mondtam, hogy csak fotózok, de pontosan tudtam, hogy amúgy tilos a belépés. Azt mondták, hogy kapok 15 percet, aztán tűnjek el. A végén hozzátették, hogy itt kannibálok élnek (nem vicc), szóval jó lesz, ha vigyázok. (Még szerencse, hogy nem ebédidőben jártam ott...) :)

2021. jan. 18. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!