Budapesten vannak No-Go zónák?
Hős, Népszínház, Szigony, Magdolna, Diószeghy Sámuel utcákat, illetve a Blaha, Teleki tereket mindenképpen kerüld el.
A Baross környéke úgy egészében jó retkes.
Engem szedtek már le bringáról, mert arra tévedtem.
Na biztos az én hibám! Tudom. Ne legyek rasszista!
Mellesleg a no-go zóna azt jelenti, hogy a hatóságok nem javasolják sem a helyieknek, sem a turistáknak, hogy betévedjenek ezekbe az utcákba, mert nem tudják garantálni a biztonságukat.
Egyszer amúgy belógtam a volt józsefvárosi pályaudvar területére (Salgótarjáni utca), hogy készítsek néhány fotót. Pechemre pont akkor tartott ellenőrzést az önkormányzati rendészet (vagy mi a fene) és kérdezték, hogy mit keresek ott. Mondtam, hogy csak fotózok, de pontosan tudtam, hogy amúgy tilos a belépés. Azt mondták, hogy kapok 15 percet, aztán tűnjek el. A végén hozzátették, hogy itt kannibálok élnek (nem vicc), szóval jó lesz, ha vigyázok. (Még szerencse, hogy nem ebédidőben jártam ott...) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!