Milyen érzés állandóan ennyi rosszindulattal élni? Biztos nem kellemes, legyek a barátod?
2021. jan. 17. 09:43
3/28 anonim válasza:
Sajnos várható, hogy ez lesz. Pedig 11ezer magyar ember meghalt már. Ez lenne a siker?
2021. jan. 17. 09:47
4/28 anonim válasza:
Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy Harácsék a maguk ajnározására fogják felhasználni a járvány megszűntét is.
(Ha nincs is hozzá semmi közük!)
2021. jan. 17. 09:49
5/28 anonim válasza:
Dehogy van leszállóágban. Most jön még a rettenetesen veszélyes mutáns, amitől mostmár tényleg mind meghalunk.
2021. jan. 17. 09:53
6/28 anonim válasza:
"Pedig 11ezer magyar ember meghalt már."
Ja, s évente meghal 100 000-es nagyságrendű magyar. Ebből tavaly >10% Covidos is volt, mert a lakósság >10%-a amúgyis Covidos volt, ezért a betegek és a halottak >10%-a is... Pánikkeltésnek persze jó ez a szám.
Voltak halottai a Covidnak, ez tagathatatlan, de a 10k az nettó pánikkeltés.
2021. jan. 17. 09:55
7/28 anonim válasza:
Szerintem a kérdező plakátragasztással foglalkozik, ezért várja annyira.
2021. jan. 17. 09:56
8/28 anonim válasza:
Nem én találtam ki, ott van a covid-os információs oldalon. 11ezer halott, köztük az én egyik családtagom is. Hatalmas siker, köszönjük Orbán!
2021. jan. 17. 09:58
9/28 anonim válasza:
"Harácsék a maguk ajnározására fogják felhasználni a járvány megszűntét is."
Nem csak ajnározásra. Ne felejtsük el milyen kézben vannak az óriásplakát cégek, és kinek viszik a hasznot.
Minden óriásplakátjuk, amit látsz, politikai kampány nekik, plusz pénz a zsebbe. Ügyes, nem?
2021. jan. 17. 09:58
10/28 anonim válasza:
Még pár hónap és tele lesz a komplett 'köz'média ezzel a szöveggel.És plakátok is lesznek persze.A fidesz megvédett a vírustól,legyőzte a vírust.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!