Más szerint is lényegesebb az önkormányzati választás mint az országos?
Mivel az országos parlamenti választáson dől el azoknak a személye akik törvényeket alkothatnak, adókat változtathatnak meg, az állam költségvetését meghatározzák, de még arról is dönthetnek hogy háborúba kezdünk-e vagy sem - míg az önkormányzatokban a megválasztott tisztviselők csak helyi ügyekben dönthetnek a parlament által már megszabott kereteken belül, nyilvánvaló, hogy a parlamenti választás a lényegesebb és nem a helyi önkormányzati választás.
Mindenkinek fontos az országban, hogy ki az a 199 képviselő aki bekerült a parlamentbe. Viszont tuti magasról teszel rá, hogy nálunk a városban ki az én önkormányzati képviselőm, mert az én településemen kívül ez senkit nem érdekel - mivel nincs hatással másokra, csak ránk.
4*
És ki a felelős kormányfő?
Orbán
ne csak a "kemény" migrációs válságkor legyen nagylegény, hanem ilyenkor is amikor mennek utcára emberek mert sorra bocsátják el őket.
6*
Szerinted segédmunkásnak menjen el egy diplomás? Hol élsz a marson??? Vagy egy pincér, chef, masszőr, recepciós hölgy, manikűrös elmenjen téglát cipelni szaré-hugyé?
6
Abszolút igazad van. rengeteg ember van, akinek ott lenne a lehetőség, hogy amíg nem cseng le a vírushelyzet addig dolgozzon máshol, de nem, ők inkább itt rinyálnak a neten, meg szidják a kormányt... mert egyszerűbb mást hibáztatni, mint megemelni a sggüket és egy ideig csinálni olyat is ami nem a szakmájukba vág, hihetetlen milyen elkényeztett semmirekellő a többség.
És csak mielőtt jönne megint valami okoska a diplomával. Egyetem után 2 évet dolgoztam egy gyárban, ahol 50 kilós vasakat emelgettem,mire végre találtam a saját végzettségemmel munkát... És jéé nem kibírtam, sőt még meg is szerettem menet közben. Szóval nekem senki ne magyarázzon hogy diplomával nem lehet átmenetileg mást is dolgozni, mert ez csak lustaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!