Az egész világ kezd lázadni a kormányok koronadiktatúrája ellen, több országban már tömegesen kinyitották az üzleteiket az emberek, Magyarországon is várható ilyesmi lázadás?
19*
ISTENEM. HA 3% A MORTALITÁSA. AKKOR AKI MEGFERTŐZŐDÖTT ABBÓL MINDEN HARMINCADIK BELEHAL. NEM ELÉG HOGY 10 MILLIÓS MAGYARORSZÁGON BELEHALT COVIDBA 11000 EMBER A LAKOSSÁG 0,1% BELEHALT??? EZ NEKED NEM TÉT? NEM TÉNY? nem számít szerinted hulljon a férgese csak hogy te eltudj menni este 8 után a kocsmádba berúgni.
Feloldanák a korlátozásokat tudod mi lenne?? MONDJUK A KÓRHÁZOK ÚGY SZÉTESNEK, MEG AZ ORVOSOK A TÖBB MILLIÓ FERTŐZÖTTŐL HOGY HA AGYVÉRZÉST KAPNÁL OTTHON KEZELGETHETED MERT NEM LESZ AKI ELLÁSSON.
22*
Veled csak így lehet kommunikálni hogy megértsed a fejeddel. Önzőség az végtelen.
21-es
Direkt előbb pofáztam el neked, hogy kapcsold ki a caps lockot, mi nem volt érthető?!
Te veszettül ostoba vagy... nálatok csak ez megy a aki nem retteg egész nap, az laposföldhívő, meg tuti csak kocsmázna...
Nem sikerül megértened, hogy lassan 1 éve, az emberek nagy részének nincs munkahelye ill. még többen fizetés csökkentésből élnek?! nem az nem érdekel téged, sőt ha rajtatok múlna, mindenki munkanélküli legyen csak maradjon otthon a seggén és rettegjen egész nap, mert akkor nem fog a család kihalni, jaaa meg attól nem lesz laposföldhívő. Amiről én beszélek, nem a korlátozás ellen beszéltem, hanem rólatok és a média eltúlzott pánikoltatásáról, hogy gondolkodás nélkül rettegtek, és nem számít nektek, hogy pl. az 1 szülős csalások, akik nem tudnak melozni, és van 1-2-3 gyere alig vagy nem tudja eltartani, mert hangoztatjátok minden hol, hogy az a jó, ha otthon retteg és örüljön, hogy még él... hol ott 2,8%-os az esélye, hogy kórházba kerül, erről beszélek a túlzásotokról, azt hisztiek, hogy mindenki aki elkapja az a kórházban köt ki, azt lesz.arjátok, hogy a 40 év alattiak 95-98% sima tünetekkel átmegy vagy észre sem veszik, nem ti azt magyarázzátok, hogy a fiatalok is tömegével pusztulnak... ezzel van problémájuk az embereknek, de a rettegésetektől nem akarjátok megérteni.
Feketén fehéren látod a dolgokat úgy érzem. Nem baj. Megértelek téged is hogy anyagilag megtép, megvág stb. Persze hogy nem hal bele mindenki de sokan igen. Majka is majdnem belehalt ő meg nem vén tata. Vagy mit mondjak? Hogy mindenki túléli nincs itt semmi baj? Van, van baj fiatalokat is viszi. A kinai harmincéves szemészorvos is belehalt.
Ha összereccsen az egészségügyi ellátás akkor majd ki fogja meggyógyítani az agyvérzésedet vagy ha véletlenül elüt egy kocsi akkor majd ki kanalaz össze a földről ha nem lesz mentőautú aki érted menjen???
Szerintem ki örül annak hogy megfolytják a gazdaságot és brutális recesszió van ami valszeg elsöpri a kormányt? Én se örülök. Ez van elfogadom a helyzetet és a félelem nem baj ilyen helyzetbe.
Amúgy II. VH ban sokkal tökösebbek voltak az emberek. Akkor összeomlott egész budapest (is) és mégis pár év alatt újraépült. Akkor ez most mi hogy vannak szabályozások?? Van tető a fejed felett? Tudsz netezni? Tudsz alkoholizálni? Ja bocs, kcsmába nem tudsz menni az igaz na de annyi baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!