Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter között milyen a viszony?
Figyelt kérdés
Régen Jakab nagyon hangosan bírálta és szídta, most partnerek lettek vagy milyen az alárendeltségi viszony közöttük?2021. jan. 16. 18:22
1/11 anonim válasza:
Jakab egy igazi nyilasból lett ávós. Rendesen megdolgozik érte, hogy nem merüljön alá. De nem ő a legnagyobb darab abban a gödörben.
3/11 anonim válasza:
Rudika te itt éled az egész életed? Te tényleg ebből élsz?
Amúgy tudtommal jó a viszony Ferenc és Péter közt.
4/11 anonim válasza:
3. Miből gondolod? Itt éled az életedet, hogy mindig belémbotlasz?
Amúgy egyetértünk, szerintem is jó a viszony. Jakab jól tud alkalmazkodni.
5/11 anonim válasza:
Akármikor felnézek ott vagy mindenhol. Jól fizet?
6/11 anonim válasza:
Jól. Adókedvezmények, béremelések, infláció és rezsiemelés fékentartása,az egyik évben ingyenes üdülés, másikban állami támogatás hol erre, hol arra, szóvsl mindig van valami. Amit hiányolok, az a krumpli, azt még nem kaptam. De azért a többi se rossz.
És nálatok hogy megy a bérezés.
Ja, a legfontosabbat majdnem elfelejtettem. A libsikönnyek. Annál édesebb nincs.
7/11 anonim válasza:
Amikor Gyurcsány bemutatkozott a Petinek, az visszakérdezett, hogy milyen Feri? Azóta közeli barátok
8/11 anonim válasza:
Vajon Zsoltit bemutatta Feri Petinek?
9/11 anonim válasza:
Hát milyen lenne? Barátság extrákkal, nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!