A magyar gazdaság fejlődik?
Most már jut pénz a csokkon kívül arra is, hogy a 25 év alattiak szja mentesek legyenek jövő évtől.
Oké h választás lesz, de ezt úgysem fogják rögtön eltorolni. Régen más kormány alatt hol jutott ilyesmire?
Varga Mihállyal való egyeztetes után jelentette be Viktor, vagy tőle függetlenül?
"Magyarország például sok országhoz képest nagyon fejlett közlekedési infrastruktúrát épített"
Ezt hogy voltál képes leírni? én nem tudnám leírni ezt a mondatot anélkül hogy a röhögéstől ne üssek mindenfélét mellé 😆
A magyar úthálózat katasztrofális életveszélyes minőségű, mindent alulmúl. A durva hogy tavalyelőtt, 20 év után volt szerencsém erdélyben kirándulni, méghozzá most motorral. 20 éve katasztrofális utak voltak, már ahol voltak.
Most nem hittem a szememnek, olyan jó utak volt, nagyon élvezetes volt rajtuk döntögetni a hegyek között, ahol tél szokott lenni, nem úgy mint a mi kis dombocskáink közt, ahol 10 centis lyukak vannak az aszfaltban, a szétszórt murva mellett...
A felvidék útjait már lassan jobban ismerem mint az itthoniakat. Ott bivalybsznád-röcsögefalva szintű eldugott hegyi falvak közt olyan utak vannak, amiről itthon csak álmodhatok a mátraháza-parádsasvár szakaszt leszámítva, és nem a síparadicsomokról van szó.
Szlovénia, horvátország útjai is egész más kategória, ez látszik is az útépítéseknél, ahol a 0,5-2 méteres mélységű útalapozások láthatóvá válnak, ami nálunk max 20 centi...
Még bosznia hegyi útjai is jobbak.
Én nem csak úgy mondom, hanem tapasztalom!
#37 Ha annyira rosszak lennének ott az utak akkor belebotlottam volna 2000 km-be belefér.
Nem nem tök szuperek ott az utak gyms-ben. Magyarországon kátyú és hupli nélküli utak nincsenek, még a viszonylag frissen felújítottak sem.
#36 hát ez nagyon jó hogy van egy csomó utunk, amik mellett érdemes menni a földön, mert az is puhább, mint a holdkrátereket idéző lyukacsos útjaink. Ez tényleg komoly, egy földút kevésbé rázós mint egy pusztulat, nyomokban aszfaltot tartalmazó dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!