Mit lehetne tenni a főváros és a vidék közötti erőteljes különbség felszámolása ellen?
Magyarországon a fővárosi és a vidéki emberek között egy szellemi szakadék van. Jelentős számban csak Budapesten élnek olyan emberek, akik tisztában vannak a haladás fogalmával és tartalmával, és képesek a fejlett nyugati eszmeiséggel együttműködni.
A vidéki emberek zöme sajnos csak a disznóölés - pálinkafőzés - kukoricakapálás háromszögben képes mozogni szellemileg. Nem értik a világban jelenleg mindenütt zajló fontos folyamatokat: a rasszizmus elleni küzdelmet, a nők és az LMBTQ emberek elfogadásáért való harcot, és a szerencsétlen sorsú menekülteknek való segélynyújtást és befogadásukat, a társadalom nyitottá és befogadóvá alakítását a kirekesztés és a nacionalizmus helyett. Mit lehetne tenni ennek a szakadéknak felszámolása ellen? Én sokszor szégyelem hogy magyar vagyok amikor nyugati barátaim kérdezik, hogy mi folyik tulajdonképpen nálunk...
Ez qrvára kiakasztott!
Te tényleg azt hiszed a begyöpösödött agyaddal, hogy Budapest, és az ott élők Magyarországon az alfa és omega? Hogy ti vagytok az etalon?
Budapest Magyarország társadalmának a pöcegödre! Olyan, sötét és ostoba emberek gyűjtőhelye, akik önkritika híján azt hiszik hogy ők a "császárok"!
Üdvözlet Pécsről.
"...erőteljes különbség felszámolása ellen?"
erőteljes különbség felszámolásáért?
Ugye mennyivel érthetőbb?
... ahogy szeretett nagyapám (aki paraszt volt ugyan, de még a ganz gyár, ahonnan vásárolta a gépeit a II. vh előtt is tekintetesnek szólította a levelezésben!) mondta nekem néhányszor:
"Kisfiam, ne feledd, ha a paraszt nem sz@rik (jelen példában én) az úr (itt rólad van szó) nem eszik!"
sokkal több tiszteletet adj annak, aki megtermeli az ételed, mert az téves gondolat, h a kenyér a tescoban terem!
#24 Az én véleményem a gyűlölködés?
Nem az, hogy több cikluson át hatalomban tartanak egy dikatórikus elnyomó korrupt rendszert, amely hivatalos politikává emelte gyűlöletet?
Gyűlöld a bevándorlót, a meleget, a romát, a zsidót! Nyomd el nőt, vesd meg a liberálist, a nyugatit, a felvilágosultat stb. Ez meg lassan egy évtizede, es én vagyok a gyűlölködő...???
Igen, hiszen gyűlöld és nézd le a vidékit. Még mielőtt felmerülne benned egyszer sem szavaztam a Fideszre, nem is szimpatizálok velük.
"Befogadóak az idegenekkel, és a mássággal szemben, nem pedig gyűlölködők" Igen..a svéd nők befogadják az összes nyílásukon az idegen lőcsöt.Cserébe nem gyűlölködnek,mert ha feljelentést tesznek,a rendőrök is a kedves idegen drogárusoknak adnak igazat,hisz ők frusztráltak és nincs jogod megfosztani őket a kultúrájukkal és vallásukkal együtt járó erőszaktól.Sajnos azt elfelejted,hogy az iszlám vallás és az LMBTQ eleve kizárják egymást.Ha egy muszlim fekának megfogják a seggét,akkor ott vágja el a torkát az illetőnek..hacsak nem egy kecske az illető,mert akkor megússza egy nemi erőszakkal. Be kéne látni,hogy ha a migránsok utáni nyugati bűnügyi statisztikákat látják,akkor az egyenes út ahhoz,hogy minden migránst rühelljenek.Ha meghívlak vendégségbe és te megdugod a 3 éves öcsémet,akkor utálni foglak,mint a szart-már bocs.De ha utána még arról próbálsz meggyőzni,hogy az egész az én magyar proliságomból fakad és én vagyok a hibás,akkor felhúzlak a kertben a diófára.Ennyit a gyűlölködésről.Azt javaslom,hogy ha már úgy is szégyelled magad itt és a divatból az 5 éves gyereküket nemváltásra kötelező nyugati embereket isteníted,akkor ideje kiköltöznöd mondjuk a Brüsszeli no-go zónába. Pár hét és pár arabok általi pofán köpés után pedig bevallani,hogy te is egy gyűlölködő rasszista fasz vagy.
Szégyenled,hogy magyar vagy?Megnyugtatlak,hogy te nem vagy magyar,csak ide születtél.
Teljesen jogos az írás. Én sem akarom, hogy idejöjjenek a terroristák és megerőszakolják a pedofil püspökeinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!