Miért irigylik sokan a most bejelentett 25 éven aluli fiatalokra vonatkozó SZJA adómentességet?
200 ezerért nem találsz szakmunkást
bár aza gyanum azt se tudod mi aza szakmunkás...
Pl: autószerelő, köműves, burkoló, csőszerelő, stb...
ezek a szakmunkások:)
Ezt csak a te kedvedért írtam le 31 es:)
32
Például autószerelőbol is van többfajta.Egy karosszéria lakatos megkeresi a 300.000-at,egy sima szerelő nem hacsak nem fusizik.Te valami álomvilágban élsz
Egyáltalán nem irigylem (sajnos nincs is mit) sőt, szerintem sokkal több és valódi segítségre lenne szükségük a 25 év alattiaknak. Mert ez nem. Csak arcpirító felvásárlása egy olyan csoportnak akit nem tudnak máshogy megszólítani. Ráadásul nem azonnal, hanem fél évvel a választások előtt, hogy ne kelljen túlsokat szánni rá és ne legyen nyilvánvaló a választásig a visszássága.
Félreértés ne essék, ez egy adócsökkentés, a 25 éven aluli semmit nem fog belőle látni, csak azt, hogy a munkaadója zsebre teszi, őt meg kirúgja, amikor betölti a 25 évet, hogy felvegyen egy másik 25 éven alulit.
Akinek meg korábban nem volt munkaviszonya, az az iskolapadból frissen kikerülve még álláskeresési járadékra sem jogosult, keresheti élete első állását a szülei pénzén.
Miféle segítségről beszélünk?
25 leszek idén, szóval én kiesek a kalapból, de ne merje mondani bárki hogy én irigyked meg ha a lovam megdöglik dögöljön a szomszédé is meg. Egyike vagyok azon kevés embereknek itthon aki örül annak ha a másiknak jól megy és a gyerekének meg tud adni mindent amit lehet, mert a saját sorsom az én kezemben van, mint ahogy most is munka melett tanulok, hogy ne gyárban rohadjak meg.
A fiatalokat próbálják behülyiteni ezzel, márha lesz ilyen eltölrés de ha lesz is nyugodjatok meg egyik kezével ad a másikkal elvesz...
Valamint 25 év felett nem kell család nem de? Ott a CSOK, vedd fel 3 gyerekre, aztán etetni meg iskoláztatni más kérdés. 10Mft meg arra jó hogy telket vegyek valahol, van sátor, ott is lehet aludni.
Tipikus nesze semmi fogd meg jól, kategória. És ne aggódjatok a 40 éveseknek sincs több esze, hisz a munkatársam is azt nézi milyen jó ez a kormány, mert most épp jól keres, 25 év gyári meló után, megfizetik a gépmesteri munkáját egy új cégnél, a másik meg dögöljön meg aki 2 műszakban keres 150-et. Majd itt akkor lesz valami amikor a 500eFt-os ember nem szarja le azt aki 150-et keres, de az emberség nálunk 0, seg.nyalós nép, és mindig az aktuális vezetőknél kell tisztitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!