Mennyi fertőzött lenne ha a MI hazánk lenne hatalmon?
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 19:34
1/12 anonim válasza:
Nézd, mind a huszonegy újjam kevés hozzá.
2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy több, mint most, de mivel egy nátháról van szó, ez semmi ahhoz képest, hogy normálisan élhetnénk.
3/12 anonim válasza:
nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy kevesebbet loptak volna
5/12 anonim válasza:
Szerintem kevesebb. Egyszerűen azért mert nem hazudnák fel a számokat az egekig ahogy most teszik.
6/12 anonim válasza:
Kit érdekel? Aki retteg otthon maradhatna. A herpesz tesztpozitív embereket sem számoljuk minden egyes rohadt weboldalon egy bazi nagy számlálóval, plusz mutatunk ki mindenkit herpesz halottnak, aki valaha herpesz tesztpozitív volt. Rohadtul unalmas ez a hiszti.
8/12 anonim válasza:
Viszont ha Gyurcsány Ferenc Úr lenne hatalmon, egy fertőzött sem lenne.
9/12 anonim válasza:
1 millió beazonosított fertőzöttnél, és szerintem vagy 30-40 ezer elhunytnál járnánk, feltéve ha nem titkolnák az adatokat, illetve alacsonyítanának lefelé.
10/12 anonim válasza:
A 11-es jól belőtte szerintem, plusz még a jelenleginél is jobban össze lenne omolva az egészségügy, más betegségekben is jobban hullanának az emberek, a gazdaság se működne még ennyire sem a sok beteg miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!