Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 25 év alattiaknak a kormányp...

A 25 év alattiaknak a kormánypárt vagy az ellenzék tud többet adni?

Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 18:53
A kérdező szavazást indított:
Kormánypárt: 25 év alattiak SZJA mentessége
Ellenzék: lmbtq zászló a közintézményeken
44 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Hát adóterheket, kilátástalanságot, önállósodás ellehetetlenítését azt a kormánypárt.
2021. jan. 15. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Megtudhatom, hogy az Ellenzék mikor közölte hogy szivárványos zászlót tesz ki a közintézményekre?
2021. jan. 15. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
#2 Az ellenzék ilyet nem közölt, a Fidesz közölte helyettük is.
2021. jan. 15. 19:23
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Eddig 3x os lakas arakat kaptunk, most meg a 25+ emberek lesznek kevesbe versenykepesek. Ugyanis ennek jo reszet benyelik a munkaadok.

Ha egy tamogatas nem, mindenkire ervenyes az nagy problemakat szul. A fidesz nem tanult semmibol. A fiatalok nagy resze a lakas arak miatt megy kulfoldre, nem fognak 30-40ezer forint miatt haza jonni amig a lakasok 20-30 ev fizetesebol jonnek ki.

Raadasul ezzel nem fognak sok szavazatot nyerni abban biztos vagyok.

2021. jan. 15. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Röghöz kötés, életre szóló adósrabszolgaság! Hajrá Fidesz!
2021. jan. 15. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
4# tőled most ünnepélyes keretek között megvonom a szavazójogot. Mindenki jobban jár, hidd el, még te is.
2021. jan. 15. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

A szavazás elég manipulatív.

Én 25 alatti vagyok de számomra a Fidesztől alig származott jó dolog.

Pl az hogy egyetemeken valamilyen szinten több helyen van röghöz kötés az óriási mínusz a Fidesz felé. Na persze ezt ki lehet úgy játszani ha eleve külföldre megy majd tanulni az ember de van még sok minden amivel igazából csak keresztbetesz nekem a kormány, most nem sorolom fel mind.

2021. jan. 15. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
39%
Egyik sem tud semmit adni. A kérdés csak az, melyik hajlandó kevesebbet elvenni.
2021. jan. 15. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:
53%
Akár adni, akár elvenni csak a hivatalban lévő kormány tud. A MINDENKORI ellenzék csak ígérni tud, és vagy teljesíti az ígéretét, vagy nem.
2021. jan. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!