Járvány miatt valóban veszélyben van Orbán Viktor 2022ben?
Figyelt kérdés
Nagyon sok embernek rossz most, korlátozásokat sok ember nem érti, szerintem normálisan kommunikálva sincsen pl. az éjszakai kijárási tilalom. Aztán ott van hogy túl későn vezették be a korlátozások.. most meg nyár végéig meg akarják tartani...sok embernek elege van az egészből de főleg Viktorból..2021. jan. 15. 13:41
11/13 árokpart válasza:
A nyár végéig való korlátozásokat nem szó szerint kell érteni. A korlátozásoknak rengeteg formája van azok küzöl nem mindegyik marad meg. Szerintem a kijárási tilalmat feloldják, a vendéglátóhelyek is kinyithatnak, szerintem a maszkhasználat és a rendezvénytilalom marad meg inkább.
12/13 anonim válasza:
Egyáltalán nincs, 110%-, hogy ismét meg lesz választva az ember.
13/13 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy az Ellenzéki Összefogás párjai nem is titkoljhák, hogy ők is a Lockdown pártján vannak, sőt sok területen még szigorúbb korlátozásokat vezetnének be, tehát nem hiszem, hogy ez miatt veszítene a Fidesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!