Mi a véleményetek a Mi Hazánk Mozgalom elképzelésiről?
Közel sem olyan radikálisak mint az néhány ember hiszi.
Sosem mondták azt, hogy ők fix kilépnének az EU-ból, hanem szavazást tartanának. A gazdaság "átalakítása" meg azt takarja, hogy földet osztanának meg nagyobb adót vetnének ki a multikra. Közbiztonság javítása, börtönélet szigorításával úgy szint nem látom, hogy mi a gond. A halálbüntetés meg kifejezetten kéne, lenne sok olyan pl. gyilkos aki megérdemelné.
A halálbüntetést viszonylag kis kockázattal lehet mondani, mert amíg benn vagyunk az EU-ban, addig szerződésünk van rá, hogy nem lehet.
Nem a börtönélet szigorítása és a halálbüntetés oldja meg a közbiztonság kérdését. Meg azért azt is vedd figyelembe, hogy bűnöző és bűnöző között is van különbség. A börtön célja egy normális országban az, hogy az elkövető szabadulása után vissza tudjon térni a társadalomba, és ezt csak úgy lehet elérni, ha a börtönben helyes utat mutatnak nekik. Azt pedig verésekkel, meg szibériai bérrabtartással nem lehet elérni, mert gondolom ezek lennének a börtönélet szigorításai.
Nem agyalten én ezt túl, csak leírtaam, hogy jogilag hogy állunk.
Az, hogy a néplélek akasztana, sőt még inkább lincselne az nem vitás, csak közben szeződés kötelez minket, hogy nem teheti.
Így aki felveti a dolgot, annak nyilván szavazatokat hoz, aztán ha helyzetbe kerül, akkor bánatos pofával széttárhatja a karjait, mondván "én akartam nemzettestvérek, de hát sajnos az a fránya szerződés..."
Viszont a belépés feltétele a halálbüntetés eeltörlése, ha az aspiráns országban még létezik ez a büntetés.
Kicsit más kategória, mint egy határőrizetre vonatkozó gumiszabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!