Az Orbán Coin bevezetésével fellendülne a gazdaság?
Figyelt kérdés
Azt a Kárpátok bérceiben kellene bányászni és sokkal biztonságosabb lenne mint a kripto.2021. jan. 14. 20:55
1/12 anonim válasza:
Bevezetésével? Neked még nincs?
2/12 anonim válasza:
Inkább be kéne vezetni hogy az új fizetőeszköz a stadion.
Hagyjuk már.....
3/12 anonim válasza:
Az a válasz, amit nem magyarul írtál és szabályellenes volt? Vajon hol van? Bele tették a magyar gazdaságba. Attól dübörög.
4/12 anonim válasza:
Szoktak adminok ilyenkor, válsz törlésnél figyelmeztető üzenetet küldeni. Ha nem kaptál, írjál az info@gyakorikerdesek.hu email címre.
5/12 anonim válasza:
Az enyémet ki is törölték, biztos nem tetszett nekik, hogy angolul leírtam 3 szót. Vagy egyszerűen nem tudnak angolul és azt hitték sértő szándékú volt a válaszom, pedig csak tényeket közöltem, miszerint az Orbán coin krumpliból készülne.
6/12 anonim válasza:
#3 #4 Ja most látom, hogy ti is erről írtok...
Amúgy nem kaptam figyelmeztetőt de nem is érdekel.
7/12 anonim válasza:
"a karpatokban banyaszva"
almodni szabad rola az ingyen van...........
8/12 anonim válasza:
Gyurcsány tokennél biztos erősebb lenne.
9/12 anonim válasza:
Szabályzat ellenes angolul írni. Sírsz, hogy kitörlik, de nem vagy képes elolvasni és betartani az oldal szabályait és ezért másokat sértegetsz.
Add át részvétem a családodnak!
10/12 anonim válasza:
#9 Akkor minek van nyelvtanulás kategória?
Mivan ha valaki tanulmányai miatt szeretne feltenni egy kérdést amibe kénytelen angolul beleírni?
Bullshit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!