A gyerekeket is be kellene oltani a koronavirus ellen hogy megvédjük az öregeket/társadalmat ahogy Szlávik János javasolja?
2021. jan. 14. 18:04
11/12 anonim válasza:
Hát aki a gyerekekbe is be akarja nyomatni a cuccost, az nem normális! A 80 év felettieknek meg már mind1.
12/12 anonim válasza:
Én 20 évesen sem fogom felvenni, de a 4 éves húgomat se fogják szúrkálni az fix.
Vegye fel az akinek a covid általi fertőződés halálos ítéletet jelent, de a többi embert hagyják élni és dönthessék el maguk.
Az sem hat meg, hogy koncertekre/külföldre nem járhatok. Koncertekre sose szoktam, inkább megyek házibuliba, külföldön meg láttam már mindent amit meg akartam nézni. Kamionosnak/repülőgép pilótának nem készülök..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!