Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dr. Müller Cecília Györgyi...

Dr. Müller Cecília Györgyi miért titkolja, hogy melyik település szülötte?

Figyelt kérdés

2021. jan. 13. 20:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
46%
1958. Tolna. Mi ebben a titkos? Uramatyám!!
2021. jan. 16. 17:35
 32/36 A kérdező kommentje:
Ha valóban Tolna lenne, akkor a Wikipédiában is szerepelne.
2021. jan. 16. 21:31
 33/36 anonim ***** válasza:
22%

Cecília Müller

Geboren: 27. November 1958 (Alter 62 Jahre), Tolnau, Ungarn

Ehepartner: József Zseli

Ausbildung: University of Pécs Medical School (1984)

2021. jan. 16. 21:39
 34/36 anonim ***** válasza:

Szerintem sincsen titkosítva, hanem nincs leírva a magyar keresökben. Az elözö beírásban a németnyelvü wikipediából másoltam.

A magyar nyelvü wiki-ben sincsen leírva, de ott van a lábjegyzet, hogy hol található a kért adat.

2021. jan. 16. 21:43
 35/36 A kérdező kommentje:
De amúgy milyen forrásokról tudtok? Mert nekem az, hogy gugli ezt dobja ki, nem elég.
2021. jan. 16. 21:44
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt Igazgatóság !

A neten (google, wikipedia) az országos tisztiföorvos születési helye nincsen feltüntetve.

Kédésem: titkos, vagy „csak“ lemaradt az adatszolgáltatás ?

Válaszukat elöre is köszönöm,

tisztelettel: én

Tisztelt Uram!

Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a kormánytisztviselők nevére, állampolgárságára, végzettségére, szakképzettségére és nyelvismeretére vonatkozó adatai nyilvánosak. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 26. § (2) bekezdésének helyes értelmezése alapján közérdekből nyilvános adatként egyrészt a 26. § (2) bekezdésében konkrétan meghatározott személyes adatok – így az érintett személy neve, feladatköre, munkaköre, vezetői megbízása – ismerhetők meg, emellett közérdekből nyilvános adatnak minősül a személy közfeladat ellátásával összefüggő egyéb személyes adata, továbbá azok a személyes adatok, amelyek megismerhetőségét törvény előírja.

Országos Tisztifőorvos Asszony születési helye nem titkos, azonban ezen személyes adat megismerhetőségét a fentiek alapján jogszabály nem írja elő.

Tisztelettel:

Jogi Osztály

Jogi és Humánpolitikai Főosztály

Nemzeti Népegészségügyi Központ

2021. jan. 26. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!