Dr. Müller Cecília Györgyi miért titkolja, hogy melyik település szülötte?
Cecília Müller
Geboren: 27. November 1958 (Alter 62 Jahre), Tolnau, Ungarn
Ehepartner: József Zseli
Ausbildung: University of Pécs Medical School (1984)
Szerintem sincsen titkosítva, hanem nincs leírva a magyar keresökben. Az elözö beírásban a németnyelvü wikipediából másoltam.
A magyar nyelvü wiki-ben sincsen leírva, de ott van a lábjegyzet, hogy hol található a kért adat.
Tisztelt Igazgatóság !
A neten (google, wikipedia) az országos tisztiföorvos születési helye nincsen feltüntetve.
Kédésem: titkos, vagy „csak“ lemaradt az adatszolgáltatás ?
Válaszukat elöre is köszönöm,
tisztelettel: én
Tisztelt Uram!
Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a kormánytisztviselők nevére, állampolgárságára, végzettségére, szakképzettségére és nyelvismeretére vonatkozó adatai nyilvánosak. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 26. § (2) bekezdésének helyes értelmezése alapján közérdekből nyilvános adatként egyrészt a 26. § (2) bekezdésében konkrétan meghatározott személyes adatok – így az érintett személy neve, feladatköre, munkaköre, vezetői megbízása – ismerhetők meg, emellett közérdekből nyilvános adatnak minősül a személy közfeladat ellátásával összefüggő egyéb személyes adata, továbbá azok a személyes adatok, amelyek megismerhetőségét törvény előírja.
Országos Tisztifőorvos Asszony születési helye nem titkos, azonban ezen személyes adat megismerhetőségét a fentiek alapján jogszabály nem írja elő.
Tisztelettel:
Jogi Osztály
Jogi és Humánpolitikai Főosztály
Nemzeti Népegészségügyi Központ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!