Megjelent Magyarországon is ez az erősebben fertőző koronavírus, akkor most várhatóan hosszabítgatnak majd a korlátozgatásokon?
Onnan, hogy elvégeznek egy olyan tesztet, ami az vizsgálja. Nem a sima PCR mondja meg, hogy épp melyik mutánsával van dolgunk.
A PCR pedig nagy pontossággal megmondja, persze semmi nem száz százalékos, eddig se volt az.
Ha csöndben maradtál volna, ugyanolyan hülye maradtál volna, csak mi nem tudtunk volna a sötétségről a fejedben.
#21 Bár nem velem beszélgetsz ,de a "nagy pontossággal" az ~ 60 % :DD
Ez melyik univerzumban nagy pontosság? Szinte ugyanilyen eséllyel olvassa ki a vajákos asszony a csontokból vagy a köpőcsészéből,hogy vírusos vagy-e :D
Maradjunk inkább a kilencven % körüli pontosságnál, mert az az igaz!
Jólesett azért ezt így kiírni magadból?
@28
Mutánsok mindig is voltak és lesznek,ilyen ez a fránya evolúció...
Nem tudom, hogy milyen intézkedésekre gondolsz, én nem találkoztam ilyennel. Persze, lehet, hogy a nemtom melyik kertvárosi kerület (ahol ritkán fordul elő az, hogy hárman lennének tíz négyzetméteren belül) polgármestere által meghozott döntés arról, hogy utcán mindenhol kell hordani a maszkot, hülyeség, de ennek inkább ahhoz van köze, hogy neki nem sok köze van az utca emberének problémáihoz.
A közpénzek ellopása pedig bocs, de hogy jön ide?
Már március óta tudjuk, hogy a vírus ismert evolúciója alapján nem lehetett mesterségesen létrehozn, tehát ez a konteó itt bukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!