A Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen párt aki még rendbe tudná rakni Magyarországot,a sok ingyenélő,bűnöző embertől?
Akkor se normális dolog ilyenek mellett agitálni. És az sem normális, hogy ilyen gyökerek szavazatait akarják bezsebelni.
A kérdező vagy troll vagy közepesen funkcionáló autista.
>És mi van ha újra bevezetik a sorkatonaságot(sok tápos fiatal legalább felkelne a számítógép elől).
A sorkatonaság egy halott ötlet. Ha háború van, akkor hirdessék ki, de én akkor se halnék meg a NER-ért/a miatyánkért. Az meg a másik, hogy nem mindenki számítózik. Ha bajod van mások szabadidős elfoglaltságaival, hívd el őket kirándulni/amit akarsz, de ilyen módon mások életében turkálni beteges.
>Ilyen utánpótlás kell Magyarországra?? Európába meg a migránsok?? Ez vicc!
Ez valóban egy probléma, de erre sem kúródóra/toró a megoldás. Határzár, határőrség, a cigányokat pedig integrálni kell a társadalomba, aki erre nem hajlandó, azt kiutasítani/megbüntetni.
Kérdező! A sorkatonaságban a szívató, vagy a szívatott voltál? Ha előbbi, akkor esetleg érzel bűntudatot?
Én megértem a cigányokkal való problémádat, engem általánosban rendszeresen vertek, büntettek a cigók, de ma már nem érzek általános rasszizmust, csak egészséges rasszizmust. Ami abból áll, hogy kerülöm őket, ha tudom, illetve cigány nővel nem jövök össze. Az a baj, hogy a Mi Hazánkos őrültek nem a valós megoldást kínálják, hanem szítják a tüzet a két nép között.
Egyébként ez igaz, a cigányok valamiért nagyon szeretnek hangoskodni.
Hallgatják a világ legszarabb zenéjet pl a buszon, meg ordibálnak.
Bár a düb düb mulatós cigány zenét a magyarok is tolják, de csak alkalmanként. Nem értem miért jól megsüketülni.
11.
Sosem mondtak ilyet, hogy háborút indítanának, szimplán kiállnak a határon túli magyarokért. Sorkatonaságot sem vezetnék vissza mert akkor a fiatalok támogatását teljesen elveszítenék.
Aha, csak tudod a fétisük - Trianon megváltoztatása - nem menne békés úton, hanem kőkeményen meg kellene érte harcolni a román hadsereggel, és nem mi jönnénk ki jól belőle.. Én is örülnék, ha Erdély újra Magyarország része lenne, de azért meghalni nem akarnék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!