Hogy van az,hogy az Orbán kormányban már lemondani sem lehet egy miniszternek?
"XY felajánlotta a lemondását, ezt azonban az elnökség nem fogadta el."
A fenti mondatot kismilliószor hallhattuk már a közéletben (nem csak a politikában), de még focicsapatoknál is. Attól, hogy te valamit nem fogsz fel, attól még létezik és bevett gyakorlatnak számít. :)
mert az ilyesmi a gyengülés jele lenne.
meg eleve,maffia családokból sincsen kilépés,ilyen magas szinten,hogy kérem elmegyek.
Kérem,ha én úgy döntök,hogy elmegyek-akkor az atyaúristen -sem tud visszatartani.
Én ilyen ember vagyok.Igaz sosem volt úgy tele a zsebem,hogy ezt mérlegeljem.Hála Istennek,ilyen áron nem kell.Itt jellem is kéne.
5/Kérem. A Wehrmachtban egykoron le lehetett mondani,abban a diktatúrában is. Az egy ilyen rendszer volt.Több német tábornok is élt ezzel,és a Führer nem is nagyon tudott mit csinálni ezzel.
A legjobb példa az egykori tábornagy von Rundstedt esete,aki miután lemondott,és többé már nem vállalt szerepet a német hadsereg irányításában.
Igaz, Ő nem volt meggyőződéses náci.
Palkovics idézte
"Voltam én már pitbull, Orbán tematikus hóhéra és ügyeletes rosszfiú is a sajtóban, de továbbra sem vagyok sértődős típus – mondta a Világgazdaságnak Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, amikor egy korábban egyeztetett időpontban készített interjú során szó esett a lemondásával kapcsolatos álhírekről is."
Egy másik kérdésből másoltam.
Én is sajnálom,hogy vannak akik ilyen emberrel együtt tudnak dolgozni.
Rémálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!