Miért utálnak mert Fideszes vagyok?
Figyelt kérdés
Én szeretem őket ez a politikai nézetem el kéne fogadni és túllépni rajta2021. jan. 12. 16:44
21/37 mindentudó99 válasza:
#14 A barát az barát szavazzon bárkire. Nem ez alapján választok barátot. Sőt nem is politizálok társaságban. Felesleges vitázni.
22/37 anonim válasza:
Aki bűnözőket támogat és éltet,az valószínűleg saját maga is az ,vagy komolyan ennyire hülye . Én pl. senkit nem utálok,de jobban érzem magam ha nincsenek ilyen emberek a közelemben .
23/37 anonim válasza:
a 17-es válasz elárulja, hogy ez egy trollkérdés, mert semmit sem sorolt fel, csak Orbántm úgyhogy ne fáradjatok tovább ezzel
24/37 anonim válasza:
Nekem szomszédom fideszes de nagyon, viszont jóban vagyok vele. De azért amikor megoszt olyan posztokat hogy szájer felett senki nem ítélkezhet mert minden ember bűnös hát sokszor elgondolkodom a kapcsolatunkon de sosem utáltam.
25/37 anonim válasza:
25: ilyenkor kommenteld alá, hogy akkor a baloldaliak felett se ítélkezzenek a fideszesek
26/37 anonim válasza:
Az a politikai nézeted hogy szereted őket?
Azért vam baj nálad, nem is kicsi.
Kérlek írd le, hogy értesz egyet.
Pl Kaleta? Szájer? A csíkkólások??
27/37 anonim válasza:
DK-s vagyok:
"Miért utálnak mert Fideszes vagyok?"
Mert fideszes vagy. Ennyi nemhogy elég, de már sok is!
28/37 anonim válasza:
21-es, ez hülyeség.
Az, hogy valaki milyen politikai nézeteket vall, az egész életszemléletét befolyásolja és nagyon eltérő életszemléletű emberek nem jönnek ki, nem lesznek barátok. Hiszen a barátságnak az is része, hogy többnyire azonos a világlátásunk.
Egy fidesz-utáló és egy fidesz-szimpatizáns annyira más elveket vall a világról, hogy szimlán nem fognak kijönni.
29/37 anonim válasza:
Akinek ennyi esze van, hogy nyiltan politizál a amgánéletében... Alap szabály, hogy haverok és rokonség elött tartsd meg magadnak a véleményed, ha nem akarsz veszekedést.
30/37 anonim válasza:
Én se szexelnék fideszessel, mi ezzel a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!