Itthon miért nem lehet megcsinálni az autós vakcinázást?
Igen, megnéztem a végéig és 15 percet említenek ha jól emlékszem. Ettől függetlenül nem tartom olyan húdejó ötletnek, nem látom mi benne a pláne. Fel kell állítani egy helyet, olyan helyen kell lennie, ahol nem akadályozza a forgalmat ha az autósok sorban állnak, a dokik szívják a kipufogógázokat (tudom, kint van, de attól még ha egy rakás autó egymás után áll és pufog, a közelükben állók órákon keresztül azt szívják).
Nekem mindegy egyébként, csak szerintem ez az amerikaiaknak jó, akik mindenhova autóval járnak, vagy olyan helyeken, ahol nagyok a távolságok és nincs vagy ritka a tömegközlekedés.
Mondjuk autós tesztelés több helyen is van Európában is... Szóval lehet, hogy ez lesz. Mármint nem Magyaro-on, itt még azt se tudják hol oltják majd be az embereket, de más országokban lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!