Gyurcsány bűneit hogy tudták sokan ilyen gyorsan elfelejteni?
Dől a propaganda nap mint nap az ellenzéki oldalról amit bevesznek sokan.
Amíg a Fidesz azzal foglalkozik, hogy az ország fejlődjön és az embereknek jobb legyen addig van idejük az ellenzéki pártoknak és a médiájuknak terjeszteni a hazugságokat. Így könnyű.
Mintha te egy társasházban laknál ahol eljársz dolgozni, míg a szomszéd aki csak otthon ül az telekürtöli a lépcsőházat meg a szomszédokat rólad hazugságokkal és annyit hallják már a szomszédok, hogy elhiszik.
Mik is voltak azok a bűnök?!?
Nem elfelejtettem,hanem nem tudom.
Vagy,egyszerűen csak előzőnyolcév?!?
Soroljad őket!!Tudod régen volt már én is felejtek.Csak aztán nehogy az legyen hogy 2x annyi bűnt sorolok fel amit a rezsim elkövetett.A sukoró-ügyre kapásból a Balatonnal vágok vissza,tehát nem lesz könnyű dolgod kérdező.
Egyébként az összefogás több pártból áll,tehát kordában tudják tartani bármelyik megválasztott miniszterelnököt ill az eu-pénzek lenyúlása sem fog tudni megvalósulni.Ez a pozitívum azért nagy előny a kontroll nélküli rezsimmel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!