Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Romániában miért növekszik...

Romániában miért növekszik már megint sokkal többel a minimálbér mint Magyarországon? Eddig úgy volt, hogy ők is hanyatlanak mint a Nyugat?

Figyelt kérdés

Akárhány eddigi "Románia lehagyott minket" kérdést olvastam, szinte mindenhol felbukkant(ak) olyan válasz(ok), hogy Románia gazdasága csak egy lufi, ami mindjárt ki fog durranni, össze fog omlani.

Hát nem omlott össze, sőt a bérek még tovább és még gyorsabban emelkednek mint a magyar bérek.

Erre mit mondtok, Fideszesek? Mi az újabb érvetek arra hogy Románia igenis szar és mi jobban fejlődünk?

2021. jan. 10. 14:01
1 2
 11/11 Haburc ***** válasza:
Elnézést, hogy beleszólok 2-es válaszadó. De Békés megyéből járnak ki Romániába. Megnéztem én is ezt a riportot mind a két részét.
2021. jan. 17. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!