Ellenzékiek! Ha Orbán Viktor nyer 2022-ben kimentek nyugatra, ahogy a migránsok is?
Én valószínű akkor is kimegyek külföldre az elkövetkező 4-6 évben ha lesz kormányváltás.
A netes fórumokat viszont akkor is fogom látogatni és hergelem majd az őrjöngő, nemzet halált vizionáló fideszeseket.
A választás önmagában kevés, szerencsére a NER kedvezményezettje vagyok középosztálybeliként. De megyünk, ha:
a) annyira elviselhetetlen lesz itt az élet, hogy nincs más választás (2015-ben ehhez közel álltunk külföldi feleségemmel a migránsozás miatt)
b) gyerekünk lesz, mert akkor kötelességemnek érezném, hogy minél jobb körülmények között nőjön fel, és ha már van lehetőség Észak- vagy Nyugat-Európába költözni, akkor élni kell vele.
#7 hogy vagy középosztálybeliként a ner kedvezményezettje? én aztán középosztálybeli vagyok de jól lehúz s ner.
Mondjuk nincs gyerek se feleség.
Én a Kádár rendszerből sem mentem ki, pedig volt rá lehetőségem.
A vége felé már nem lehetetlenítették el az itt maradt családtagokat.
Igazából nem tudsz beilleszkedni egy másik társadalomba felnőttként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!