Mivel indokolják a korlátozásokat a politikusok ha összeségében a hallottak száma alig magasabb Magyarországon mint az elmúlt években?
8,as
Fehéroroszország
Meg is akarják buktatni a vezetőt
Tulajdonképpen milyen korlátozásokról beszéltek?
Akárhová el lehet menni, a boltok nyitva, most ennyire nagy dolog lenne, hogy az étterem helyett otthon kell kajálni?
"akik meghaltak inkább a nem létezö szürések és kezelések miatt"
Én december végén voltam vérvételen és röntgenen, jövő héten megyek a fogorvoshoz.
"belebetegedtek a munkanélküliségbe a totális létbizonytalanságba"
A regisztrált álláskeresők száma pedig csak 320 ezer, ez konkrétan alig százezerrel több mint a koronavírus járvány miatt és konkrétan kevesebb mint 2017-ben volt.
17-es
Csak 100 ezer emberrel több éhezik meg megy tönkre anyagilag mint 2017-ben, semmiség, mert neked van munkád?
Mehetnek a levesbe azokat ne védjük meg.
Nme kérdező éppen azt írtam, hogy ma pont annyi munkanélküli van mint 2017-ben! Tehát a korlátozások, bezárások miatt mindössze ilyen kb. százezerrel lett több álláskereső mint volt tavaly, és ez az adat megegyezik sőt valamivel kevesebb a 2017-esnél. Pláne sokkal jobb mondjuk a 2010 körüli adatoknál, amikor tényleg tombolt egy gazdasági válság.
Mellesleg még úgy 4.4 millió embernek van munkája nem csak nekem.
Ha minden igaz, Chuchill mondta: "annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam".
- A háromféle svéd halálozási statisztika háromféle adatot tartalmaz. Az első szerint 2020-ban kb. 3000-rel többen haltak meg, mint 2019-ben.
Egyébként 2020-ban valahogy enyhe volt az influenza járvány. Korábban idősebb rokonaim, ismerőseim többen haltak meg influenza szövődményeiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!