Karácsony Gergely alkalmatlan?
Jelenleg leginkább városvezetés szempontjából érdekel.
Tényleg az lenne? Vidéken élek, nem látok bele, a média meg hát, na :P. Nyilván fővárosiak véleménye érdekel leginkább.
Félreértések elkerülése érdekében: Szimpla érdeklődés miatt tettem fel a kérdést, semmilyen mögöttes szándék nem volt az egészben, csak mivel ettől hangos a média már megválasztása óta, kíváncsi vagyok ez mennyiben igaz.
Az igen/nem válaszoknak is örülök, de sokkal hasznosabbnak tartom azt hogy megmondjátok miért gondoljátok, érzitek azt amit.
Illetve megkérek mindenkit hogy ne mocskolódni jöjjetek, ne a tipikus "ballib" dumát hozzátok elő, arra vagyok kíváncsi hogy aki alkalmatlannak találja miért találja annak, aki meg alkalmasnak hogy-hogy nem alkalmatlannak?
Illetve ha lehet ne ilyen Hírtv adásokat küldjetek be, mert na, nem nekem ciki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!