Ha az Ellenzék megkaparintaná a hatalmas, miért lenne baja a jól kereső emberekkel?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 21:04
11/16 anonim válasza:
Az ÁFA-t konkrétan el kéne törölni. Pofám leszakad hogy a fizetésem felét leadózom, és még a másik feléből se vehetek magamnak semmit anélkül hogy arról is ne rabolnák le több mint a negyedét. Miközben a pénzért 100%-ban én dolgoztam meg.
12/16 anonim válasza:
Megnyugtató, hogy a fideszes kérdező, ennyire aggódik jól kereső honfitársaiért.
13/16 anonim válasza:
#10 Igen tudom, meg mellé vannak olyan apróságok hogy TB, meg kötelező biztosítások, ilyen olyan amolyan járulékok ház, gépjármű, miegymás után. A 40%-ot az összes adóra értettem, nem csak az SZJA-ra. De lehet ha az összeset nézem még alá is lőttem a 40%-kal.
14/16 anonim válasza:
#13 A #10 vagyok, így már kijön.
15/16 anonim válasza:
#9 Arra emlékszel, hogy Gyurcsány először leszállította az ÁFÁ-t 20%-ról 15%-ra, majd választás után felemelte 25%-ra?
Számomra a 20 és 25% között többnek tűnik a különbség 25 és 27% között.
16/16 anonim válasza:
15
Világválság volt, Orbán könnyen ugrál, miután Bajnai megoldotta a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!