Nem röhejes, hogy egyesek fejében a diktatúra jelképe a maszk lett?
"Orvosok, tudósok, szakértők mind hazudnak"
Nem hazudnak azok. Csak épp kiválasztanak közülük néhányat és őket propagálják. A többiek meg fogják a fejüket a hülye kollégáikon. True story.
Azt írtad kérdező, hogy a haverod németben lakik és, hogy ő alig érzékeli a német ellenállást a maszk és a védekezéssel szemben...
Ne haragudj, de a haverod, vagy nem néz híreket és csak azt meséli amit az utcán lát vagy hazudik, hogy németen él, vagy szimplán barlangban él a szerencsétlenje.
A nyár óta Berlin, München, Lipcse, Hamburg...stb nagyobb városokban tömeges tüntetések voltak a korlátozások ellen, a net tele van ezekkel.... tovább megyek, november elején a német kormány további korlátozást akart bevezetni, amit végül nem vezettek be, mert a német népen belül nagy volt az ellenszenv és felzúdulás, igaz rá 1 hónapra, december elején az összes tartományba bevezették a szigorításokat, mert a számok növekedtek.
Itt Magyarországon láttál több ezres napokig tartó tüntetéseket? hm?
Tájékozódjunk, tájékozódjunk és tájékozódjunk, mert a tudatlanság úgy terjed, mint a vírus. Felejtsük már el azt a tájékozódási formát, hogy " én ettől ezt meg azt hallottam", "nekem ezt meg azt mondta a haverom, és én megbízok benne, úgy hogy az biztos úgy is van.." BULLSHIT gondolkodás ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!