Rendben van az, hogy a határontúli magyarok mindenkinél nagyobb magyarnak tartják magukat, miközben csak az anyaországiakat szidják, ide adót nem fizetnek, de többet kapnak vissza a mi adónkból, mint mi magunk?
Jézusmária :O
20-as nagyon el vagy tévedve. Nem kell nővé operáltatnom magam, mert nő vagyok :D
De most ezzel a megszólalásoddal megerősítettél abban, hogy tényleg nem járna neked egy forint sem az én adómból.
Így van, 22-es köszi!
Annyira vicces a libernyákok vergődése :D Látod kérdező, egy szánalmas kisebbség vagy, a többség itt is mellettem áll, és nemhiába van meg már harmadik cikluson keresztül a kétharmad. Meglesz az '22-ben is, ne aggódj, úgyhogy készítheted az adóforintjaid, mert b*zilobbi helyett nálunk lesz belőle magyar kultúra.
20
Azért mert valaki nem annyira NemZetI mint mások miért lenne baj? Engem mondjuk nem zavar az hogy te ennyire nemzeti érzelmű vagy egészen addig amíg nem libernyákozol és nem kívánod kitiltani az országból azt aki más véleményen van.
"egy szánalmas kisebbség vagy, a többség itt is mellettem áll" na ez meg már az a szint ami a legszánalmasabb. Nagyon látszik ebből hogy a propaganda tv előtt töltöd a napjaid. Fogalmad nincs arról hogy mennyi az annyi. Most az hogy a gyakori kérdéseken neked van többséged egyáltalán nem azt jelenti hogy országosan is a te véleményedet mondja a többség. A kétharmadot mármost elfelejtheted az biztos, a többit meg majd meglátod. Egyébként milyen magyar kultúráról beszélsz? Kurvázásról? Pedofíliáról? Vagy 25 fős meleg gangbang partira gondolsz?
27
Mondjuk te sem lehetsz túlságosan észnél, ha neked a magyar kultúráról a kaletázás, a borkaizás, vagy a szájerezés jut eszedbe, különösen, ha a külhoni magyarságról beszélünk. Te is agymosott vagy, különben nem írogatnál ilyeneket, szóval inkább hallgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!