Marad a kijárási tilalom, amíg nincs több millió ember beoltva?
Figyelt kérdés
Ez akár a teljes évet elviheti.2021. jan. 8. 08:14
11/17 anonim válasza:
Fehéroroszországba, ott nincs semmi jelentősebb korlátozás :)
12/17 anonim válasza:
10. "miat", "hadják"... biztosan ennyire folyékonyan beszélsz németül is... Imádni fognak ott is! :)
13/17 anonim válasza:
Ez amit írsz mondani akarsz beszédbe hol jön ki?
Amúgy igen beszélek németül nem kell fogni a kezemet
Éltem németország,Svájc,Ausztriába
14/17 anonim válasza:
14. "Általában" a helyesírás és az iskolázottság összefügg. Az iskolázottsággal meg összefügg az, hogy az ember mennyire talál munkát és milyet. Tehát ha még magyarul se tudsz leírni 1 mondatot hibátlanul vagy érthetően (és erre nagyon jó példa a 14es hozzászólásod is), akkor én a helyedben annyira nem lennék biztos, abban hogy tárt karokkal várnak bárhol, bármikor. Mindegy, hogy szakács vagy és éltél "németország" meg "Svájc" meg "AusztriáBA". Ha esetleg egy kicsit több időt fektettél volna a tanulásba nem kellett volna 4 különböző országban dolgoznod és nem rettegnél az oltástól.
15/17 anonim válasza:
Vannak olyan munkák ahol a tudás többet számít mint a papír
16/17 anonim válasza:
"1# a tobbi országban is pont ugyanilyen korlátozások vannak, azok is legsötétebb diktatúra? Te majom"
Igen, azok is, te majom. Én is gondolkozom rajta, hogy beadjam a menedékkérelmet egy demokratikusabb országba, mondjuk Fehéroroszországba vagy Türkmenisztánba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!