Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet hogy Gyurcsány & DK...

Lehet hogy Gyurcsány & DK azért nem mernek visszavonulni a politikától, mert csak közmunkán alkalmaznák őket?

Figyelt kérdés

Mindenki, még az ellenzékiek azt szeretnék, hogy Gyurcsány a bukott MSZP-seivel (akik ma DK-sok)vonuljanak vissza a politikától, mert csak ártanak a liberális oldalnak. Sokan pont a DK miatt szavaznak Orbánra, ez köztudott. Gyurcsány arról beszélt egy őszinte videojában, hogy miniszterelnöksége után közmunkázott a DK-saival. Lehet hogy ezért maradnak még megélhetési politikusok?

A videojában azt magyarázza, hogy a frissen alakult pártjával úgy gyűjtögették a pénzt a pártra, hogy almát szedtek közmunkában a párt tagokkal. 2:40-től https://www.youtube.com/watch?v=jh10vZxFct8 Most Gyurcsány nem fog hazudni ilyen komoly dologról meg pláne nem. Ezek szerint nem alkalmazták a DK-sokat, Gyurcsányt sem sehol, csak közmunkába tudtak elhelyezkedni. Ami fárasztó, nehéz munka.Lehetséges, hogy ezért nem hagyják abba a politizálást mert csak odamehetnének vissza?

2021. jan. 8. 08:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10es ennek csöppet ellentmond a politikai karrierjük.

Orbán jó stratéga és következetes és tervező alkat.

Gyurcsány sokkal inkább random es spontán, sok bakival és politikai esetlenséggel.

Mondom úgy, hogy nem komálom Orbánt de jó ember ismerő vagyok.

2021. okt. 8. 21:41
 12/16 anonim ***** válasza:

11; 64 milliárd az Eukarisztikus kongresszusra. Ákos koncertjére busszal vitték a gyerekeket. Te ezt nem tudod. Augusztus 20¡-40 milliárd. A vadászati-70 milliárd. Oda is busszal vitték a gyerekek:anya én nem akarok döglött állatokat nézni.

-muszáj fiam.

Ugyanakkor 64 milliárdot vettek fel a kínai banktól.

Az ütött szíven, mikor az ellenzék, de bárki kérdez héttel volna: az állami gondozásban élő fiatalok napi 684 ft-tól vannak étkeztetve. Gulyás Gergely szemrebbenés nélkül azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy mivel az étel, és nincs erre pénz, tovább fejleszteni. Sajnos, nem köphettem szemen.

3

2021. okt. 8. 21:52
 13/16 anonim ***** válasza:

11: nagy stratéga

1986-90: KISZ-titkár

1990- Az EU. Hoz kell csatlakozni.

2010- hülye EU. Felvesszük a lóvét, amit küldenek. De én diktálok itt

2021. okt. 8. 21:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem normális, szegény. A világ a palotája. Gyere ide vidékre. Okos, tanult emberek. Semmi munka. Sokan lettek öngyilkosak. Én nem panaszkodom. 20 évig voltam egészségi szakdolgozó. Márciusban ki basztak. V

4 hónapig a papírjait nem adta ki a drágalátos MÁK. Elestem 3 munkától. Nem baj. Szart pucolok, csak 4 órában. 22 év után ez az állás keresési sem járt, mert összeegxeztethetelen magatartás miatt rúgtak ki. Teljesen tönkre vagyok. Én? Én csak elláttak a dolgom. Segítettem, ha tehettem. Nem tudjátok. Mennyire borzalmasan fáj. Meg lehet tenni bárkivel....

2021. okt. 8. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Itt éheznek. Elég valóban 5 kg krumpli
2021. okt. 8. 22:10
 16/16 anonim ***** válasza:

12, 13.

Nem értem ez hogy kapcsolodik ahhoz amit mondtam, miszerint jó stratéga politikai értelembe? Szerintem sehogy.

2021. okt. 8. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!