Honnan az infó hogy Orbán Viktornak Mihály a második keresztneve?
Figyelt kérdés
A Wikipédia sem írja ezt a nevet, itt a gyakorin meg már vagy 200 kérdésnél láttam hogy "Orbán Viktor Mihály így meg úgy", honnan ez az információ hogy neki van Mihály keresztneve?2021. jan. 7. 22:00
1/13 anonim válasza:
Wikipedia.
Kicsit cigányos, de valamiért szégyellik a hívek.
4/13 anonim válasza:
"Született Orbán Viktor Mihály"
Az a 200 kérdés (vagy inkább 2000) pedig egy degenerált ellenzéki troll műve, aki unalmában folyton ilyen kérdéseket tesz fel. Ez nem zavarja a többi ellenzékit, próbálnak jópofáskodni a válaszaikkal, de ki vannak kelve magukból, amikor valaki néhanapján Karcsácsony Gergely Szilvesztert, vagy Hadházy Ákos Ányost merészel írni (pedig tényleg ez a teljes nevük).
5/13 anonim válasza:
A pszichopatáknak és a sorozatgyilkosoknak rendszerint, két keresztneve van.Ez tudott!
7/13 anonim válasza:
#5:
Karácsony Gergely Szilveszter
Hadházy Ákos Ányos
Jakab Péter Dénes
Horn Gyula János
Bajnai György Gordon
Nos, ha ilyen jólértesült vagy, akkor oszd meg velünk, hogy a fentiek közül melyik a pszichopata és melyik a sorozatgyilkos. (Mert nekem vagy tippjeim vannak...) :DDD
9/13 anonim válasza:
Onnan, hogy az van a születési anyakönyvi kivonatában.
10/13 A kérdező kommentje:
Jó, elnézést, a Wikin csak a szöveges részt néztem az elején, a dobozt oldalt nem figyeltem. Kösz hogy felhívtátok rá a figyelmem! Tárgytalan a kérdés ezután.
2021. jan. 7. 22:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!