Az ilyen szélsőjobbos politikusnők miért nem a férjezett nevükön politizálnak?
Dúró Dóra, Budaházy Edda, Novák Katalin... Nem úgy mutatnák a legjobb, leghitelesebb példát a szavazóiknak, ha legalább valami “Novák Elődné” vagy ilyesmi néven politizálnának a lánykori helyett, mikor a házasságot szorgalmazzák? Vagy legalább B. Eddának is 3+ gyereke lenne? Sosem értettem, az ilyenek miért értelmiségi háttérrel, 2+ diplomával és több beszélt nyelvvel a hátuk mögött (itt Novák Katalinra gondolok) politizálnak, miért nem gyesen otthon ülő háziasszonyok?
Vagy ha ennyire fontosak a magyar közéletben, akkor miért Sarka Katára, Rogán Cecire vannak elköltve a magyar adóforintok? Budaházy Eddából pl. miért nem csinálnak jó nőt?
2 van neki. Egy drogos lánya, meg egy sityisutyizó fia. Anyaságból mindenképpen megbukott.
Nem tudom... Azt hinné az ember, hogy olyan politikusnők szorgalmazzák a családpolitikát, akikről nem feltételezem, hogy hazaérve artikulálatlanul lenyomnak egy skizofrén rohamot a tulajdon gyerekeik előtt.
És ha más ordenáré, te se szeretnél kimaradni, igaz?
Azt még érteném, ha egy politikai szemlélettel van valakinek gondja, de hogy mi köze van ahhoz, ki milyen nevet visel?... Ráadásul mi köze a névviselésnek a politikához...
A tudomány kimutatta, hogy aki ilyeneken rugózik, ott komoly problémák vannak az agyműködéssel.
Szóval egy ilyen embernek, mint Edda, nincsenek agyi problémái, de nekem, aki rákérdezek, hogy miért nem mutatnak hiteles példát a választóknak, nekem igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!