Miért nem biztosítja a magyar állam jelen helyzetben, hogy azok a személyek, akik egy bizonyos mennyiségnél többször adtak vért (nyilván nem tízre gondolok), azok elöl (mondjuk a második csoportban) legyenek a covid elleni oltási sorrendben?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy életkortól és egészségi állapottól függetlenül. Miért nem lehet legalább ennyivel elismerni ezeknek az embereknek az áldozatvállalását? Volt már pl. olyanokról szó, hogy kapjanak a nyugdíjba vonuláskor életkori kedvezményt, stb, de ezekből nem lett semmi, és nagyon alacsony ezeknek az embereknek a magyarországi megbecsültsége. Ennyit miért nem tud megtenni az állam? Természetesen ha valaki az érintettek közül nem akarna élni a lehetőséggel, akkor nem menne el, hiszen ez nem kötelező, de legalább miért nem ajánlják fel nekik?2021. jan. 6. 16:07
11/11 anonim válasza:
#7 vagyok:
Értékelem az ötletedet mert egyfajta köszönetet fejezne ki, de nekem sajnos értéktelen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!