Mért tesznek úgy sokan, mintha a vakcina tuti szar lenne?
Mért tesznek úgy sokan, mintha a vakcina tuti jó lenne?
A terheseket miért nem oltják akkor be?
#3! Mert a vakcina egy immunválaszt vált ki, innen tudják, hogy működik, de ez az immunválasz egy magzatra veszélyes lehet, okozhat vetélést.
Ez a legtöbb oltással így van jó ha tudod.
De tulajdonképpen az újabb kutatások alapján a túlzott immunválasz ami veszélyessé teszi a középkorúak esetén a koronavirust, az emberek 80% tünetmentes nem reagál a szervezet a virusra.
Ha oltás erős immunválaszra serkent, benne van a dologban hogy nem várt mellékhatás, az egyébként olyan emberek akik tünetmentesek lennének erősen fog az oltástól reagálni a szervezet, pedig anélkül meg se éreznék,....Kössz nem kell az oltás
Majd ha ott tartanak a tudósok, hogy éticsigából genetikai módosítással elefántot csinálnak akkor azt mondom hogy éretnek hozzá tudják hogyan működnek a gének.
Addig fenntartásaim vannak az ilyen RNS próbálkozásokkal kapcsolatban. Sokadik kísérletre sikerült csinálni egy olyan vegyületet amivel tuják basz..tatni az immunrendszert.
Nem az oltás ellen vagyok csak ez az RNS dolog nem tetszik.
"Mért tesznek úgy sokan, mintha a vakcina tuti jó lenne?
A terheseket miért nem oltják akkor be?"
Talán pont a hosszabb tesztelés hiánya az egyetlen oka. Mivel nem tudjuk, hogy milyen, nem tudjuk, hogy jó vagy szar. Viszont miért biztosan szar? Utolsó nekem is fenntartásaim vannak de attól nem biztosan rossz nem?
"Nincs rá szükségem, fiatalon nem fogok szolidaritásból oltani magam hogy mást védjek, semmi közömö hozzájuk, akik félnek nyomják magukba. De rám nem veszélyes ez a lényeg"
Na ilyen egy igazi társadalmat magasról lesz.ró kis senki.
1.)Nem tudhatod, hogy rád nem veszélyes. Lehet, hogy észre sem veszed, ha elkaptad, de még nem tudni, aki valaha átesett rajta,annál később milyen következményei lesznek. Én ismerek olyat, aki elkapta, semmi baja nem volt, októberbe megint elkapta és kórházba került... És igen is állampolgárként felelősséggel tartozol a környezeted iránt.
"Nem az oltás ellen vagyok csak ez az RNS dolog nem tetszik."
Gondolom nem vagy orvos, se gyógyszerész, se biológus, így ezeket bízd rájuk. Évtizedek óta folyamatosan fejlődik a tudomány, nem irtották ki egy oltással sem és gyógyszerrel az emberiséget.
Játszhatjátok nyugodtan a birkát, meg pontozhatjátok lefele, aki pártolja az oltást (persze, akinek nem javasolják bizonyos okok miatt, az nyilván ne adassa be), attól még a járvány nem fog elmúlni a semmittevéstől.
Tudomásul vehetné mindenki, hogy attól, hogy néztek kifele a fejetekből, meg "én nem oltatom be magam, mert erős vagyok, oltassa be aki fél", és stb. hozzáállással azt éritek csak el, hogy a vírus ugyanúgy itt marad, és tovább fertőz, tovább maradnak a szigorítások.
Érdekes, hogy azok az emberek, akik rinyálnak az oltás miatt, azok többségében a korlátozások miatt is rinyálnak, és szeretnének végre notmális életet élni. Garantálom nektek, hogy oltás nélkül nem fogtok normális életet élni, szerintem utazásról, fesztiválról ne is álmodjatok! Akkor meg mégis mit szeretnétek, elárulnátok? Azért mert ti magatokból indultok ki, és sz.tok a vírusra, attól az még létezik, emberek halnak bele, és gazdasági károkat okoz. Elmondanátok kedves konteósok, hogy mit tennétek? Mert az összeesküvés elméleteken kívül, meg azon kívül, hogy lesz..tok mindenkit a környezetetekben még semmi érdemlegeset nem tettetek.
Az meg vicc, hogy valaki szerint chipet oltanak belétek, meg ki akarnak nyírni. Milyen chip ember??? Meg kinek jó kinyírni az adófizetőket, akikből pénz van? Gondolkozzatok már! Lehet, hogy az oltásról még nem tudni meddig hatásos stb, de mellékhatása meg minden gyógyszernek van, mégis évtizedek óta szedi mindenki.Olvassatok már el egyszer egy betegtájékoztatót! A bőrkiütéstől kezdve a halálig minden mellékhatás le van írva! Mégis szeditek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!