A Fidesznek nem lenne reálisabb várni a középiskolák kinyitásával a tömeges oltás megkezdéséig?
Csak az a baj most nem nyitották vissza, attól tartok, hogy így is fog végig menni.
Most megint emelkedni kezdett a fertőzöttek, elhunytak száma, februárra ismét csúcson lesz, hosszabbítani kell, márciusban stagnál ezért még mindig nem lehet lazítani, húsvétra lecsökken de megint jön egy veszélyes mutáció amire nem hat a vakcina... És így tovább
Gyönyörű jövő elé nézünk mit ne mondjak
Én esti középiskolába járok, és nekem így megfelel.
Feleslegesen nyitnák ki. Órák hosszat egy légtérben lenni olyanokkal, akik lehet fertőzöttek...
Bőven elég, ha akkor nyitják ki, amikor átoltották a lakosság 60%-át. Tavasszal kinyitják arra a kevés időre, és elég.
Ne reménykedjetek, még Orbán elutasíthatja a javallatot.
Helyében meg is tenném, nem kell ahhoz szakembernek lenni, hogy lássam az iskolák semerre sem befolyásolják az adatokat.
Én nem vennék mérget még erre a Maruzsa kijelentésre de ti tudjátok.
Nem fogja elutasítani. Ő maga mondta, hogy ha megtörténnének a feloldások, azzal rászabadítanának egy új hullámoz az emerekre.
Én meg nem leszek órák hosszat egy teremben olyan emberekkel, akik lehet fertőzöttek. És akkor ott vannak még a nappalisok is, akik előttem voltak az épületben.
Járvány van. Be kell zárni az iskolakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!