Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a közös listát megszavaztat...

Ha a közös listát megszavaztatják az emberekkel, kikre szavaznál?

Figyelt kérdés

Egyértelműen főleg az ellenzéki szavazók véleményére vagyok kíváncsi. Momentum azt szeretné, hogy a listáról is az emberek dönthessenek az előválasztáson, nem vagyok naiv, lesznek politikusok, akik ezt nem fogják támogatni és sunyiban ellehetetlenítik, nem célozgatok kikre gondolok.

Szóval, ha mégis így lenne, számodra ki az a TOP 10 ellenzéki politikus, akik a lista első 10 helyén szerepelne?

2021. jan. 5. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Honnan tudjuk? Minden körzetben más emberek indulnak. Melyik körzetre gondolsz, és honnan tudod, hogy az adott körzetben kik lesznek?
2021. jan. 5. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Molnár Csaba, Szél Bernadett, Tordai Bence, Kunhalmi Ágnes, Cseh Katalin, Hadházy Ákos, Fekete-Győr Andárs
2021. jan. 5. 19:53
 3/10 A kérdező kommentje:
1-es, te miről beszélsz? csak 1 lista lesz nem több, a körzetekben meg jelöltek lesznek nem listák.
2021. jan. 5. 19:54
 4/10 A kérdező kommentje:

Országos listára gondolok, ha valakinek nem lenne egyértelmű...

1. Jakab Péter

2. Fekete-Győr András

3. Dobrev Klára

4. Tordai Bence

5. Orosz Anna

6. Kálmán Olga

7. Tordai Bence

8. Hadházy Ákos

9. Hajnal Miklós

10. Szél Bernadett

2021. jan. 5. 20:03
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Ebben van 2 db DK-s ahhoz képest, hogy a DK a gerince az összefogásnak. Hajnal Miklós? Semmit nem tett le az asztalra, ahogy Orosz Anna sem.
2021. jan. 5. 20:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Márki-zay Péter

Ungár Péter

Szabó Tímea

Szél Bernadett

Hadházy Ákor

Jakab Péter

Orosz Anna

Fekete-Győr András

Egyenlőre ezek jönnek nálam szóba

2021. jan. 5. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Márki-Zay, Karácsony, Dobrev, Bajnai, Jakab, Szél, Hadházy, Donáth, Fekete-Győr, Szabó
2021. jan. 5. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
26%
Mindegy ki lesz a jelölt, rá szavazok
2021. jan. 5. 21:47
 9/10 anonim ***** válasza:
29%
És azokkal mi lesz, akik se a NER-re, se az O1G-re nem akarnak szavazni? Akiknek valami új, harmadik irány kellene? Mert a 22-es választás ez lesz: NER vs O1G. Csöbörből-vödörbe....
2021. jan. 5. 21:57
 10/10 anonim ***** válasza:
30%
#9 Azok nem mennek el szavazni. Ahogy én sem. Alternatíva nélkül maradtam...
2021. jan. 5. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!